fbpx

Ibiza Lounge

 

De evenementenlocatie waar beleving centraal staat

Ibiza Lounge

Het nieuwe Studio A12 ‘Ibiza Lounge’-concept dompelt het personeel, collega’s of relaties onder in zonovergoten Ibizasferen. Een compleet concept met decor, spannende acts, geweldige DJ’s en heerlijke zomerse drankjes.

Trendy wit loungemeubilair, vrolijk gekleurde hangmatten en een mix & match van kleuren en stijlen vormen het decor voor een geweldige avond. Gasten stralen met een ultieme Ibiza-look dankzij de aanwezige visagisten en hairstylisten. De avond begint relaxed in de lounge area, met heerlijke massages, verse fruitsappen en een unieke oxygenbar. 

Net als op Ibiza staat de muziek centraal. De bekende Studio A12 resident DJ’s zorgen voor de meest waanzinnige beats, aangevuld met vocalisten en instrumentalisten. Het wordt een onvergetelijke avond waar wordt gedanst en gefeest als in Pacha Ibiza.
 
Uiteraard kan het concept naar wens worden uitgebreid met een openingsshow op maat, externe DJ’s, beach models, photobooths, green screen fotografie, diverse straatartiesten of een heuse hippiemarkt à la het beroemde Las Dalias.
 Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op!

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en onze werkwijze.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Laat je inspireren

Laat je inspireren door onze Ibiza stijl mogelijkheden:

Contact

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding

Vragen? 030 744 0055

Onze andere concepten

Organiseer nu je event met toegangsbewijs