fbpx

Locatie Studio Café

op en top glamour

Evenementenlocatie Studio Café

Via de nieuwe, chique entree komen jouw gasten meteen volledig in stijl binnen. De Foyer beschikt over een ruime garderobe (met plaats voor meer dan 2.000 jassen) en twee toiletgroepen. Een stijlvolle trap met imponerende glazen kroonluchter leidt naar ons Studio Café.

Studio Café is een trendy, strakke, open ruimte met een glamoureuze uitstraling. Een lange bar en diverse zitplaatsen bieden uitzicht op de beneden gelegen Foyer. Naast de bar bevindt zich een deels afgeschermd gedeelte met een hippe DJ Booth, een dansgedeelte en eigen rookruimte. De verlichte lounge-area en de LED-Booth zorgen op ieder evenement voor het gewenste resultaat!

De beamer en presentatiescherm maken de evenementenlocatie in Utrecht ook uitermate geschikt voor presentaties of vergaderingen. Uiteraard staan alle aanwezige faciliteiten tot u beschikking.

Via twee grote openslaande deuren in Studio Café bereikt u het balkon van Studio 1. Zo is een perfecte combinatie mogelijk met de onlangs geheel gerenoveerde Studio 1 van Studio A12. Via de trap naar de beneden gelegen Foyer kunt u Studio 2 en Studio 3 bereiken.

Capaciteit

Tot 350 personen
– Theateropstelling – 50 pers.
– Dineropstelling – 250 pers.
– Zakelijke feestopstelling – 300 pers.
– Feestopstelling – 350 pers.

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met onze salescollega’s voor de actuele capaciteit.

Zaaloppervlakte

337 m2

Multifunctioneel

Licht- en geluidfaciliteiten / Beamer en presentatiescherm / Vaste DJ Booth / 1 compleet ingerichte bar / Eigen rookruimte / Verbinding met Studio 1 en Foyer


Maak een afspraak

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij uw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen en inspireren!


Offerte aanvragen

Diverse, door ons bedachte thema events, zijn ‘ready to use’. Maar we helpen u ook graag met het uitdenken van uw totaalconcept, in nauwe samenwerking met onze stylistes, cateraar en technische leverancier.


Bekijk onze studio's

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12. Afhankelijk van uw evenement, kunnen wij van gedachte wisselen over uw doelstellingen, wensen en ideeën omtrent het evenement.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

    Jairzinho Litaay
    Salesmanager Studio A12

    Wilt u meer informatie neemt u dan vrijblijvend contact met mij op.

    Plattegronden

    Organiseer nu je event met toegangsbewijs