fbpx

Business Boxing Gala

Onvergetelijk sportavontuur

Business Boxing Gala

Een evenement organiseren waar relaties of medewerkers nog lang over na praten? Organiseer een Business Boxing Gala bij Studio A12! Stel je voor: joelende mensen en een harde bel die door de ruimte galmt. De eerste boksronde begint. In het midden van de ruimte staat een grote boksring waar alle ogen op gericht zijn. De ruimte is compleet gedecoreerd en aangekleed in een heus boks-thema.

Dit concept is niet zomaar een gala, het is een totaalpakket waar maanden aan voorbereiding in zit. Ondernemers, managers of partners kunnen uitgedaagd worden voor een battle in de boksring waarbij zij maanden voorafgaand aan het gala klaargestoomd worden tijdens wekelijkse bokstrainingen. Hierdoor is een Business Boxing gala perfect voor collega’s onder elkaar, afdelingen die het tegen elkaar op willen nemen of het management van jouw bedrijf dat met elkaar de uitdaging aan wil gaan. Heb jij jouw manager of collega altijd al willen tegenkomen in een boksring? Dan is dit je kans!

Uiteraard kan jullie Business Boxing Gala uitgebreid worden met een openingsshow op maat of een compleet diner. De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor het gegarandeerd een sensationeel boksgala wordt! Neem voor alle mogelijkheden voor evenementen contact met ons op. Uiteraard kunnen wij ook de afterparty van het Business Boxing gala verzorgen!

Studio A12 is een unieke evenementenlocatie met 4 verschillende sfeerruimtes, waarin we tot wel 3.000 gasten kunnen verwelkomen op jouw evenement. Onze locatie is centraal gelegen: direct langs de A12 op 5 km afstand van Utrecht. Het is goed bereikbaar en heeft 1.200 bewaakte en op eigen terrein gelegen, gratis parkeerplaatsen.

Studio A12 organiseert al meer dan 22 jaar spraakmakende evenementen en brengt flexibiliteit tot leven. Studio A12 is dé partner voor organisaties die een onvergetelijk evenement willen organiseren. Van een personeelsfeest, een zakelijk evenement tot een chique galadiner; alles is mogelijk met en in Studio A12!

Offerte aanvragen  Vragen? 030 744 0055

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en onze werkwijze.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Laat je inspireren

Business Boxing 2017

Business Boxing 2016

Contact

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding

Vragen? 030 744 0055

Adres Studio A12

Schoudermantel 52

3981 AH Bunnik

Telefoon: +31 (0)30 744 00 55
Email: info@studioa12.nl

Onze andere concepten

Organiseer nu je event met toegangsbewijs