Brecheisen Business Boxing Gala

Onvergetelijk sportavontuur!

Brecheisen Business Boxing - 3 december

Boksen is hot; mannen én vrouwen, jong en oud, door heel Nederland beoefenen deze sport. Ook op televisie en in het bedrijfsleven zie je de sport steeds vaker. Het zogenaamde white colour boxing, kantoorboxen is helemaal van nu!

Na het succes van de vorige edities vormt Studio A12 op maandag 3 december 2018 voor de derde keer het spectaculaire decor van het Brecheisen Business Boxing Gala. Met Brecheisen Bedrijfsmakelaars (www.brecheisen.nl) als hoofdsponsor, dagen wij ondernemers, werkgevers en managers dit jaar weer uit om het tegen elkaar op te nemen in de boksring. In samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden zij in de maanden voorafgaand aan het gala door professionals klaargestoomd tijdens wekelijkse bokstrainingen. 

Het Brecheisen Business Boxing Gala is niet zomaar een gala, het is een totaalpakket waar maanden voorbereiding en training in zit” vertelt Roos Verkerk van Studio A12.

De deelnemers zijn  bekend en gaan de zakelijke vechtlust koppelen aan een inspirerende lichamelijke inspanning. Vanaf begin september nemen zij deel aan een trainingsperiode van drie maanden. Twee ochtenden per week trainen de ondernemers, managers en medewerkers bij een professionele boksschool samen met de andere deelnemers. Plezier gegarandeerd! Een actief begin van de dag vol energie!

Toegangstickets
Moedig je collega ondernemers aan! Ook dit jaar kunt je als toeschouwer gebruik maken van een VIP tafel, VIP tickets of een regulier ticket. Losse tickets zijn nu al via onderstaande ticketshop te koop. VIP tafels kunnen gereserveerd worden via info@business-boxing.nl.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en onze werkwijze.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Laat je inspireren

Business Boxing 2017

Business Boxing 2016

Contact

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding

Vragen? 030 744 0055

Onze andere concepten