Brecheisen Business Boxing Gala

Onvergetelijk sportavontuur

Brecheisen Business Boxing - 3 december Groot Succes

Een sensationeel Boksgala! Wij kijken terug op een zeer geslaagde derde editie van het Brecheisen Business Boxing. Maandag 3 december zijn 24 managers en ondernemers de strijd met elkaar aan gegaan tijdens de bomvolle editie van het Brecheisen Business Boxing Gala in Studio A12!

Ook deelnemen?
In 2019 komt het succesvolle Business Boxing Gala terug en jij kan hieraan deelnemen! Ben je manager of ondernemer en heb je interesse om de volgende editie mee te boksen? Vul dan onderstaand formulier en je wordt dan als eerste op de hoogte gesteld wanneer weer we van start gaan met de deelnemerswerving.


 

Soms vraag je je af: kan het nog beter. Nog mooier. Nog professioneler van opzet. Dan twijfel je maar niet in het geval van de Fight Night van Bunnik. Ja, organisator Rob Peek van BHG toonde aan er elk jaar nog een schepje bovenop te kunnen doen. De vorige twee edities van het business boksgala voor Utrechtse ondernemers was een aanmoediging om door te gaan maar de ambitie van de derde Brecheisen-uitvoering benaderde de perfectie. In Studio A12, chique en stijlvol ingericht met een twintigtal VIP-tafels, begeleidden de twee trainers Eugene Sedney en Peter Zwezerijnen de boksers bij liefst twaalf partijen, waarvan het uitverkochte publiek met volle teugen genoot.  Ruim 600 man/ vrouw verdrongen zich op het balkon en bij de steile trap om vooral niets te hoeven missen van de zinderende partijen.

Het fun boksen is een onvervalste hype in Nederland aan het worden, enthousiast gepromoot door voorzitter Boris van der Vorst van de Nederlandse boksbond. BN’ers komen op de televisie in actie in de 7 delige serie Boxing Stááárs, de bartenders boksten in Schiedam om het kampioenschap van de Benelux en de gladiatoren aan de Maas deden ook hun best. Kortom, het is hot, moet ook niet als een echte wedstrijdsport worden gezien en er is eigenlijk maar een winnaar: steeds meer publiciteit voor het boksen. – Hans de Bruijn, lees het volledige artikel op boksen.nl

Brecheisen Business Boxing 2018 werd mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Brecheisen Bedrijfsmakelaars, De Nederlandse boksbondOnderNamen, trainers Eugene Sedney en Peter Zwezerijnen en De Klaproos.

  Plan een locatiebezoek

  Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en onze werkwijze.

  Maak een afspraak

  Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

  Laat je inspireren

  Business Boxing 2017

  Business Boxing 2016

  Contact

  Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

  Vrijblijvende rondleiding

  Vragen? 030 744 0055

  Adres Studio A12

  Schoudermantel 52

  3981 AH Bunnik

  Telefoon: +31 (0)30 744 00 55
  Email: info@studioa12.nl

  Onze andere concepten