Brecheisen Business Boxing Gala

Onvergetelijk sportavontuur!

Brecheisen Business Boxing - 3 december

Boksen is hot; mannen én vrouwen, jong en oud, door heel Nederland beoefenen deze sport. Ook op televisie en in het bedrijfsleven zie je de sport steeds vaker. Het zogenaamde White Collar Boxing, kantoorboxen is helemaal van nu!

Na het succes van de vorige edities vormt Studio A12 op maandag 3 december 2018 voor de derde keer het spectaculaire decor van het Brecheisen Business Boxing Gala. Met Brecheisen Bedrijfsmakelaars (www.brecheisen.nl) als hoofdsponsor, dagen wij ondernemers, werkgevers en managers dit jaar weer uit om het tegen elkaar op te nemen in de boksring. In samenwerking met de Nederlandse Boksbond worden zij in de maanden voorafgaand aan het gala door professionals klaargestoomd tijdens wekelijkse bokstrainingen.

Het Brecheisen Business Boxing Gala is niet zomaar een gala, het is een totaalpakket waar maanden voorbereiding en training in zit” vertelt Roos Verkerk van Studio A12.

Vanaf september wordt van start gegaan met tweewekelijkse trainingen waarbij zakelijke vechtlust wordt gekoppeld aan een inspirerende, lichamelijke inspanning. Ondernemers en managers van onder andere Accord, Fysio Holland, Manz Legal, Primera en TeamQ14 trainen bij een professionele boksschool samen met de andere deelnemers. Plezier gegarandeerd én een actief begin van de dag, vol energie!

De deelnemerslijst voor 2018 is inmiddels rond. Via social media worden alle deelnemers binnenkort bekend gemaakt. Net te laat met opgeven en interesse in volgend seizoen? Laat hieronder je gegevens achter en krijg volgend jaar als eerste bericht wanneer de inschrijving voor deelname is geopend.

Als eerste op de hoogte

Bekijk hieronder de Brecheisen Business Boxing aftermovie van 2017:

Toegangstickets
Moedig je collega managers en ondernemers aan! Ook dit jaar kunt je als toeschouwer gebruik maken van een VIP tickets of een regulier ticket. Losse tickets zijn nu al via onderstaande ticketshop te koop. DE VIP TAFELS ZIJN UITVERKOCHT. Wel is het nog mogelijk om VIP tickets of een regulier ticket te kopen. 

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en onze werkwijze.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Laat je inspireren

Business Boxing 2017

Business Boxing 2016

Contact

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding

Vragen? 030 744 0055

Onze andere concepten