fbpx

Zelf een evenement organiseren

jouw evenement, jouw leveranciers

Zelf organiseren

Heb je al een eigen evenement en zoek je alleen nog een locatie? Ook dan ben je bij Studio A12 aan het juiste adres. Bij ons ben je totaal vrij in het kiezen van eigen leveranciers voor de foodinvulling, techniek, meubilair en decoratie. Het is namelijk jouw evenement en wij vinden het belangrijk dat je kiest voor een locatie die aansluit bij de sfeer die jij wilt neerzetten. Je mag daarom bij ons werken met de partners waarmee je al een succesvolle samenwerking hebt. Studio A12 zorgt er vervolgens voor dat de gasten in een veilige omgeving terecht komen zodat het evenement naar volle tevredenheid uitgevoerd kan worden.

Of je nu 150 gasten of 3.000 gasten verwacht; wij hebben de perfecte ruimte voor het evenement. Onze zalen zijn multifunctioneel inzetbaar, door alle ruimtes met elkaar te combineren ontstaat er een maximum capaciteit van 3.000 gasten.

Ruimtes bekijken

Bekijk onze ready to use concepten of laat je inspireren door ons stijlenboek:

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Offerte op maat

Diverse, door ons bedachte thema events, zijn ‘ready to use’. Maar we helpen je ook graag met het uitdenken van een totaalconcept, in nauwe samenwerking met onze stylistes, cateraar en technische leverancier. Wij voeren jouw specifieke wensen tot in de kleinste details uit, uiteraard rekening houdend met het beschikbare budget en de groepsgrootte.

Vrijheid in keuze leveranciers

Wij denken graag met je mee en willen voor onze opdrachtgevers het beste. Dit betekent dat wij je niet binden aan vaste leveranciers. Bij ons heb je vrijheid in keuze voor cateraar, techniek en andere leveranciers. Wil je een event zowel binnen als buiten laten plaatsvinden? Ook dat is mogelijk.

Wij adviseren je graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Studio A12? Je bent van harte welkom om onze locatie te komen bekijken. Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12. Afhankelijk van het evenement, kunnen wij van gedachte wisselen over jouw doelstellingen, wensen en ideeën omtrent het evenement.

Meer informatie over het organiseren van een evenement in Studio A12?

Voor meer informatie over het organiseren van een event in Studio A12 (Utrecht) kun je altijd contact opnemen via +31 (0)30 744 00 55 of via het onderstaande contactformulier.

  Jairzinho Litaay
  Salesmanager Studio A12

  Wil je meer informatie?
  Neem vrijblijvend contact met mij op.

  Contact

  Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

  Vrijblijvende rondleiding

  Vragen? 030 744 0055

  Organiseer nu je event met toegangsbewijs