fbpx

Zakelijke bijeenkomst

tot in perfectie georganiseerd

Beurs, congres, productpresentatie of ander zakelijk event in Studio A12

Op zoek naar een evenementenlocatie om een nieuwe product te lanceren of een congres of een beurs te organiseren? Wij bieden de perfecte locatie om de gasten kennis te laten maken met jouw bedrijf en wij zorgen daarbij graag voor de perfecte verpakking!

Congres organiseren in Utrecht

Elk congres vraagt om een eigen aanpak, een zorgvuldige planning en de juiste technische faciliteiten. Het team van Studio A12 heeft de kennis in huis om een congres van 100 tot 900 personen te organiseren.

Productpresentatie in Utrecht

Van grote catwalkshows tot intieme relatie bijeenkomsten; met de service en gastvrijheid van Studio A12 worden de gasten in de watten gelegd. Een goed startschot is gegeven om het product te gaan verkopen!

Beurs organiseren in Utrecht

Studio A12 is een uitermate geschikte evenementenlocatie in Utrecht voor (kleinschalige) beurzen. De locatie heeft 850m2 vrije oppervlakte voor een beursvloer in Studio 1 en daarnaast drie zalen die gebruikt kunnen worden voor workshops, lezingen of seminars voor gezelschappen tot 250 personen. Als beursorganisator ben je vrij in de keuze van partners, zoals standbouw. Uiteraard kan Studio A12 hierin adviseren of de organisatie volledig uit handen nemen.

De locatie is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor standhouders en bezoekers en beschikt over een gratis parkeerterrein voor 1.200 auto’s direct naast het pand.

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding  Vragen? 030 744 0055


Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12.


Maak een afspraak

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij jouw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!


Bekijk onze studio's

De verschillende ruimtes van Studio A12 vormen het perfecte decor voor de lancering van een nieuw product; van grote shows tot intieme bijeenkomsten. Of je nu 150 gasten of 3.000 gasten verwacht; wij hebben de perfecte ruimte voor het evenement. Onze zalen zijn multifunctioneel inzetbaar, door alle ruimtes met elkaar te combineren ontstaat er een maximum capaciteit van 3.000 gasten.


Adres Studio A12

Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik

Telefoon: +31 (0)30 744 00 55
Email: info@studioa12.nl

Meer informatie over het organiseren van een evenement in Studio A12?

Voor meer informatie over het organiseren van een event in Studio A12 (Utrecht) kun je altijd contact opnemen via +31 (0)30 744 00 55 of via het onderstaande contactformulier.

  Jairzinho Litaay
  Salesmanager Studio A12

  Wil je meer informatie?
  Neem vrijblijvend contact met mij op.

  Contact

  Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

  Vrijblijvende rondleiding

  Vragen? 030 744 0055

  Adres Studio A12

  Schoudermantel 52

  3981 AH Bunnik

  Telefoon: +31 (0)30 744 00 55
  Email: info@studioa12.nl

  Organiseer nu je event met toegangsbewijs