fbpx

Evenementenlocatie Studio 3

een decor voor elke beleving

Evenementenlocatie Studio 3

Modern, sfeervol, zakelijk en trendy: dat is Studio 3, voorzien van een unieke LED-Wall. De LED-Wall, die doorloopt over het plafond, zorgt bij ieder evenement voor een unieke lichtsensatie: bewegende beelden en bedrijfslogo’s kunnen in alle kleuren worden weergegeven. Studio 3 heeft een vast podium en alle benodigde professionele techniek (licht, geluid en audiovisuele voorzieningen) om jouw gasten in de spotlights te zetten. Studio 3 heeft eigen toiletvoorzieningen en een rookruimte (op het dakterras).

Onze nieuwe lounge grenst direct aan Studio 3. Drie comfortabele, stijlvolle en opvallende loungehoeken, met in het midden een bar, bieden de ideale setting voor ontspanning.

Studio 3 is ook voorzien van een balkon, dat uitkijkt op de gehele dansvloer. Hier kan desgewenst een VIP-ruimte gerealiseerd worden. Om het evenement echt helemaal een eigen uitstraling te geven kunnen levensgrote banners – in elke gewenste stijl – op het balkon gehangen worden.

Via het balkon van Studio 3 is een doorloop naar het aangrenzende (verwarmde) terras van 200 m². Het terras is overdekt en ingericht met steigerhouten meubels, zowel hoog- als laagzit. Tijdens evenementen wordt het terras vaak ingezet als rookruimte.

Studio 3 staat via twee deuren rechtstreeks in contact met Studio 2. Wanneer Studio 2 niet gebruikt wordt, zorgen wij ervoor dat deze ruimte niet zichtbaar is voor de gasten. Zij lopen dan rechtstreeks vanaf de Foyer naar Studio 2.

Capaciteit

Tot 1.000 personen
– Theateropstelling – 250 pers.
– Dineropstelling – 450 pers.
– Sit down dineropstelling – 120 pers.
– Zakelijke feestopstelling – 750 pers.
– Feestopstelling – 1.000 pers.

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met onze salescollega’s voor de actuele capaciteit.

Zaaloppervlakte

443 m2

Multifunctioneel

Mega LED Wall over het plafond / Uitgebreide licht- en geluidfaciliteiten / Imposant videoscreen / Vast podium / Trendy DJ booth / 4 compleet ingerichte bars / Eigen rookruimte / Toegang naar verwarmd terras


Maak een afspraak

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij uw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen en inspireren!


Offerte aanvragen

Diverse, door ons bedachte thema events, zijn ‘ready to use’. Maar we helpen u ook graag met het uitdenken van uw totaalconcept, in nauwe samenwerking met onze stylistes, cateraar en technische leverancier.


Bekijk onze studio's

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12. Afhankelijk van uw evenement, kunnen we van gedachte wisselen over uw doelstellingen, wensen en ideeën omtrent het evenement.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

  Jairzinho Litaay
  Salesmanager

  Meer informatie over Studio 3?
  Neem vrijblijvend contact met mij op.

  Plattegronden

  Organiseer nu je event met toegangsbewijs