fbpx

Evenementenlocatie Studio 2

een mix van moods en expressies

Evenementenlocatie Studio 2

Studio 2 staat voor sfeervol en verrassend. Een vaste DJ en LJ Booth en de uitgebreide licht- en geluidsfaciliteiten maken van Studio 2 een trendy ruimte. Door de moderne LED-verlichting kan de hele zaal eenvoudig in de kleuren van jouw bedrijf worden uitgelicht. Deze trendy uitstraling in combinatie met het gebruik van natuurlijke materialen zoals barren van leisteen, houten pilaren, een DJ booth van openhaardhout blokken en lampen in de vorm van een gewei zorgen voor een warme, huiselijke sfeer.

Bijzonder is de flexibele ambiance. Doordat de achterste ruimte, voorzien van een grote vierkante bar, bij de zaal is getrokken lijkt de ruimte optisch groter. Hierdoor is de evenementenlocatie in Utrecht geschikt voor een gezelschap van ruim 450 gasten. Maar ook wanneer je voor een kleinere bijeenkomst Studio 2 inzet, voelt het hier al snel gemoedelijk.

Van een relatie evenement tot aan personeelsfeest, in Studio 2 kan het decor naar elke gewenste beleving gecreëerd worden.  

Capaciteit

Tot 450 personen
– Theateropstelling – 100 pers.
– Dineropstelling – 250 pers.
– Sit down dineropstelling – 80 pers.
– Zakelijke feestopstelling – 300 pers.
– Feestopstelling – 425 pers.

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met onze salescollega’s voor de actuele capaciteit.

Zaaloppervlakte

607 m2

Multifunctioneel

Licht- en geluidsfaciliteiten / Trendy DJ booth / 2 compleet ingerichte bars / Verbinding met Studio Café, Studio 3 en Foyer / Eigen toiletvoorzieningen


Maak een afspraak

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij uw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen en inspireren!


Offerte aanvragen

Diverse, door ons bedachte thema events, zijn ‘ready to use’. Maar we helpen u ook graag met het uitdenken van uw totaalconcept, in nauwe samenwerking met onze stylistes, cateraar en technische leverancier.


Bekijk onze studio's

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12. Afhankelijk van uw evenement, kunnen wij van gedachte wisselen over uw doelstellingen, wensen en ideeën omtrent het evenement.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

  Jairzinho Litaay
  Salesmanager

  Meer informatie over Studio 2?
  Neem vrijblijvend contact met mij op.

  Plattegronden

  Organiseer nu je event met toegangsbewijs