fbpx

Beurs

laat de hele organisatie aan ons over

Beurs organiseren Utrecht

Studio A12 is een uitermate geschikte evenementenlocatie in Utrecht voor (kleinschalige) beurzen. De locatie heeft 850m2 vrije oppervlakte voor een beursvloer in Studio 1 en daarnaast drie zalen die gebruikt kunnen worden voor workshops, lezingen of seminars voor gezelschappen tot 250 personen. Als beursorganisator ben je vrij in de keuze van partners, zoals standbouw. Uiteraard kan Studio A12 hierin adviseren of de organisatie volledig uit handen nemen.

De locatie is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar voor standhouders en bezoekers en beschikt over een gratis parkeerterrein voor 1.200 auto’s direct naast het pand.

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Opdrachtgever aan het woord

“We huurden 2 studio’s: Studio 1 voor een beurs en Studio 3 voor een sprekersprogramma. We kijken terug op een geslaagd event, mede door het fantastische team van Studio A12. Zowel van tevoren als op de dag zelf, kenmerkte het team zich als behulpzaam, sympathiek en meedenkend. De ruimtes zelf zijn multifunctioneel en goed om te bouwen naar elk gewenste sfeer, met dito licht en extra mogelijkheden met narrowcasting of LED schermen. De catering en het gekozen cateringplein waren ook goed verzorgd, evenals de mensen in de bediening. Wat ons betreft overwegen we Studio A12 zeker weer voor een volgende event!”

Pindusry

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12. Plan een locatiebezoek


Maak een afspraak

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij jouw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren! Maak een afspraak


Adres Studio A12

Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik

Telefoon: +31 (0)30 744 00 55
Email: info@studioa12.nl

Onze opdrachtgevers

Organiseer nu je event met toegangsbewijs