fbpx

Locatie Studio A12

partner & leverancier

Techniek

Onze locatie is van alle gemakken voorzien. Hierdoor zijn we in staat een evenement tot in perfectie te organiseren. Voor specifieke informatie over de faciliteiten per zaal, kan je contact opnemen met Jairzinho Litaay via: info@studioa12.nl of +31 (0)30 744 00 55.

Meer info

Ruimtes

Studio A12 is een unieke evenementenlocatie met 4 verschillende sfeerruimtes. Of je nu 150 gasten of 3.000 gasten verwacht; wij hebben de perfecte ruimte voor het evenement. Onze zalen zijn multifunctioneel inzetbaar, door alle ruimtes met elkaar te combineren ontstaat er een maximum capaciteit van 3.000 gasten.

Ruimtes bekijken

Buitenterrein

Organiseer een outdoor evenement of bijeenkomt bij Studio A12! Ongedwongen, sfeervol en eindeloos veel mogelijkheden biedt het buitenterrein van Studio A12. Het terrein leent zich uitstekend voor het organiseren van onder andere festivals, parades of personeelsfeesten of een outdoor congres.

Bekijk buiten

Een unieke evenementenlocatie in het midden van Nederland

Van zakelijke bijeenkomsten tot indoor festivals

Studio A12 heeft alles in huis om van een evenement een echt feest te maken. Naast de thematische personeelsfeesten is Studio A12 ook de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals een congres, productpresentatie, beurs of relatiedag.

Ons salesteam adviseert graag. Met ons uitgebreide netwerk en ruime expertise in de evenementenwereld nemen we eenvoudig veel zaken uit handen. We denken graag mee in het uitdenken van totaalconcepten, in nauwe samenwerking met onze styliste, cateraar en techniek leveranciers.

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij de doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel.

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijheid in keuze leveranciers

Wij denken graag met je mee en willen voor onze opdrachtgevers het beste. Dit betekent dat wij je niet binden aan vaste leveranciers. Bij ons heb je vrijheid in keuze voor cateraar, techniek en andere leveranciers. Wil je een event zowel binnen als buiten laten plaatsvinden? Ook dat is mogelijk.

Offerte op maat

Diverse, door ons bedachte thema events, zijn ‘ready to use’. Maar we helpen je ook graag met het uitdenken van een totaalconcept, in nauwe samenwerking met onze stylistes, cateraar en technische leverancier. Wij voeren jouw specifieke wensen tot in de kleinste details uit, uiteraard rekening houdend met het beschikbare budget en de groepsgrootte.

Wij adviseren je graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Studio A12? Je bent van harte welkom om onze locatie te komen bekijken. Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12. Afhankelijk van het evenement, kunnen wij van gedachte wisselen over jouw doelstellingen, wensen en ideeën omtrent het evenement.

WordPress › fout

Er heeft zich een kritieke fout voorgedaan op deze site.

Meer informatie over probleemoplossing in WordPress.