fbpx

Evenementenlocatie Studio 1

de verbeelding aan de macht

Evenementenlocatie Studio 1

Hier is de verbeelding aan de macht: de mogelijkheden in Studio 1 zijn eindeloos veelzijdig en overweldigend. We verbluffen de gasten met spectaculaire decorbouw, presentatie, licht en geluid. Alles past, alles kan: Studio 1 heeft een vrije zaaloppervlakte van meer dan 850 m², een hoogte van ruim 6 meter en een capaciteit van maar liefst 1.500 gasten. Studio 1 is werkelijk multifunctioneel inzetbaar: het evenement wordt volledig naar wens gerealiseerd!

Onlangs is de evenementenlocatie Studio 1 geoptimaliseerd, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn: niet alleen op de begane grond, maar in de zaal bevindt zich ook nog eens een prachtig balkon van 125 m², dat de gehele zaal overziet.

Uiteraard zijn de belangrijkste basisfaciliteiten aanwezig, zoals een basis lichtset, waarin effectverlichting naar eigen wens ingehangen kan worden. Het uitstekend akoestisch plafond zorgt ervoor dat iedere sound beter tot zijn recht komt. Studio 1 heeft een uitgebreid stroomplan, twee grote vaste bars, een eigen toiletgroep, een technische ruimte én een rookruimte.

Of het nu gaat om het organiseren van een beurs, congres, modeshow, productintroductie of personeelsfeest: in Studio 1 van Studio A12 kan het allemaal gerealiseerd worden!

Het balkon van Studio 1 is bereikbaar via ons Studio Café. Op de begane grond loop je via de Foyer naar Studio 2 en Studio 3. Er zijn dus meerdere combinaties met de overige zalen mogelijk.

Capaciteit

Tot 1.500 personen
– Theateropstelling – 850 pers.
– Dineropstelling – 750 pers.
– Sit down dineropstelling – 350 pers.
– Zakelijke feestopstelling – 1.200 pers.
– Feestopstelling – 1.500 pers. 

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met onze salescollega’s voor de actuele capaciteit.

Zaaloppervlakte

– 850 m2
– Balkon 125 m2

Multifunctioneel

Basis lichtset / Trusconstructie / Regieruimte / Eigen entree en garderobe / 2 compleet ingerichte bars / Eigen rookruimte / Verbinding met de Foyer en Studio Café / Eigen toiletvoorzieningen


Maak een afspraak

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij uw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen en inspireren!


Offerte aanvragen

Diverse, door ons bedachte thema events, zijn ‘ready to use’. Maar we helpen u ook graag met het uitdenken van jouw totaalconcept, in nauwe samenwerking met onze stylistes, cateraar en technische leverancier.


Bekijk onze studio's

Tijdens een locatiebezoek krijgt u een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12. Afhankelijk van uw evenement, kunnen wij van gedachte wisselen over uw doelstellingen, wensen en ideeën omtrent het evenement.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op

  Jairzinho Litaay
  Salesmanager

  Meer informatie over Studio 1?
  Neem vrijblijvend contact met mij op.

  Plattegronden

  Organiseer nu je event met toegangsbewijs