fbpx

Referenties

Ervaringen van onze gasten

Referenties

Goede locatie & goed team

Het evenement is erg soepel verlopen, vanaf het boekingsproces met Roos, tot aan de uitvoering met Marco. Iedereen dacht goed mee en er werd ook op de details gelet. Een erg prettige ervaring en hopelijk hebben we binnenkort weer de mogelijkheid om iets moois te mogen organiseren.

ten&one

“Wat is het TOP verlopen gisteren! We zijn heel erg tevreden over de hele avond en hoe vlot en soepel alles ging. Super om te zien hoe alles samenkomt. Het was een hele fijne samenwerking met de techniek, Guy, Roos en alle andere collega’s die er gisteren van Studio A12 waren. Complimenten.”
– Annemee Bos- de Jongh

Rabobank Rijn en Heuvelrug

We huurden 2 studio’s: Studio 1 voor een beurs en Studio 3 voor een sprekersprogramma. We kijken terug op een geslaagd event, mede door het fantastische team van Studio A12. Zowel van tevoren als op de dag zelf, kenmerkte het team zich als behulpzaam, sympathiek en meedenkend. De ruimtes zelf zijn multifunctioneel en goed om te bouwen naar elk gewenste sfeer, met dito licht en extra mogelijkheden met narrowcasting of LED schermen. De catering en het gekozen cateringplein waren ook goed verzorgd, evenals de mensen in de bediening. Wat ons betreft overwegen we Studio A12 zeker weer voor een volgende event!

Prindustry

Een échte feestlocatie die ontzorgt!

“De organisatie heeft ons aangenaam verrast met een voorstel compleet in de stijl van ons thema. Er is meegedacht over de decoratie, catering, entertainment maar ook over het budget. We wilden een locatie die echt feest uitstraalde. Dat is meteen het gevoel dat je ook krijgt bij binnenkomst. De decoratie en aanpassingen die de locatie had gedaan pasten ook perfect bij ons jaren 80 thema. Tijdens de avond zelf hadden we een partymanager die met ons meedacht. Geruisloos werd er omgebouwd en bijgestuurd waar nodig. Als we verzoeken deden werden deze adequaat opgepakt. Kortom zowel de weg er naartoe als de avond zelf zijn zeer goed begeleid door StudioA12. Mede dankzij hen was dit een fantastisch feest!”

SURF

“Op donderdag 30 maart 2017 hebben wij een groot schoolfeest (900 leerlingen) georganiseerd en Studio A12 was daarin zeer behulpzaam. Vanaf het begin tot aan het schoolfeest was alles perfect geregeld en overal was over nagedacht. Het schoolfeest zelf was het beste schoolfeest wat we in vele jaren hebben gehad. De leerlingen hadden het super naar hun zin en dat kwam ook door de goede organisatie, leuke locatie en vriendelijke beveiligers. Kortom; Studio A12 is echt een aanrader voor schoolfeesten en ook andere evenementen.”

College de Heemlanden, Schoolfeest

Geslaagd eindfeest winkelwedstrijd Dirk van den Broek

“” Op 8 april maakten wij tijdens een groot feest bekend wie de beste Dirk van Nederland is geworden. In totaal waren er 10 vestigingen aanwezig (met ongeveer 600 personen) en was het een groot feest. Studio A12 weet wat ze doen, zorgen voor heldere communicatie en hebben mij volledig ontzorgd. Hierdoor kon ik zelf ook genieten van de avond. Ze denken mee en ook tijdens de avond zelf schakelen ze snel bij als dit nodig is. Kortom, voor herhaling vatbaar!”

Dirk van den Broek, Eindfeest winkelwedstrijd

“Studio A12 heeft echt geweldig personeel, het maakte de ervaring makkelijk en leuk. Het was een groot evenement voor adidas en Foot locker Europe waarbij er veel verschillende elementen aan te pas kwamen en daardoor ook zeker wat last minute veranderingen maar deze werden altijd met enthousiasme opgepakt en verwerkt.

De catering was over het algemeen goed, het team was erg flexibel en wist zich snel aan te passen als dit nodig was. Wel waren wij iets minder enthousiast over de kwaliteit van het personeelseten en over de voorkeuren die wij hadden doorgeven mbt tot vega en allergieën maar ook hier wisten ze vrij flexibel mee om te gaan wat goed was.

De locatie zelf biedt heel veel verschillende mogelijkheden zoals branding buiten, meerdere zalen en backstage ruimtes en ook de invulling van de zalen zelf. Dit was voor ons echt heel belangrijk en zijn wij dan ook erg tevreden over!”

JAMJAM Creative, Personeelsfeest

Groot succes!

“Voor onze opdrachtgever een geweldig geslaagde Get Together georganiseerd. Studio A12 helemaal tot onze beschikking om zo een goede presentatie gelegenheid te hebben, maar ook een knalfuif te kunnen geven. Personeel is erg meewerkend en alles kan! Diner was goed verzorgd en alles was ruim te krijgen. De gasten gingen met een goed gevoel weer naar huis.

Enige minpunt, maar dan moesten we ook wel erg zoeken, is dat het StudioCafe niet bereikbaar is met een goede lift. Daar zouden jullie nog wat aan kunnen doen. De rest was echt allemaal perfect geregeld!”

WJM evenementen - promoties

“Het was top. Allemaal goed verzorgd en de avond verliep goed. Aan het begin van de avond leek het wat druk in de zaal maar later verdeelde zich dat goed. Het is allemaal precies op zijn plek gevallen. Erg leuke reacties gekregen van het personeel, het overtrof de vorige feesten! Glennis Grace, Nick Boes en de Foute Party van Q waren ook een succes. Al met al is het perfect gelopen.” Aldus Nico en Mark over het kerstfeest in Studio 3.

Elmar

De samenwerking met het team van A12 en vooral Roos verliep heel soepel. Er wordt creatief meegedacht, gebrainstormd en de communicatie is enorm snel. Tijdens het event stond er een goed team klaar en werd alles nog even doorgesproken. Na het event is er nog veel contact geweest om alles af te ronden. Wat mij het meest aanspreekt aan Studio A12 is het meedenken, de communicatie van ons contactpersoon en het team van personeel dat op ons evenement werkte.

‘internationaal sieradenmerk’

Studio A12 is een super flexibele locatie met meer dan voldoende mogelijkheden. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, en dat merk je. Zowel de catering als techniek zijn goed verzorgd en tijdens het voortraject wordt er meegedacht en is er duidelijke communicatie. Door de jarenlange ervaring weet het team van A12 alle ins en outs van de ruimtes en kunnen ze in het meest gepaste advies voorzien.

Wat ons betreft voldoende reden om terug te komen!

Carbon Events

Carbon Events

“Wij hebben al jaren ervaring met onze events bij Studio A12 en komen er graag terug. Ontzorging, goede communicatie, meedenken en de flexibiliteit in mogelijkheden spelen daarbij een grote rol.”

Keuken Concurrent

Bedankt voor je flexibiliteit en je meedenken tijdens de voorbereidingen van onze PROFILE bijeenkomst. Ook bedankt voor alle goede zorgen gisteren. Het was mede dankzij jullie een geslaagde dag!

Profile Nederland

“Wij hebben met vijf jubilarissen gezamenlijk een feest gevierd in The Living. Een prima ruimte voor een feest voor < 200 personen. We hadden vooraf alles in goed en plezierig overleg met Studio A12 geregeld. Vanaf de ontvangst van de gasten tot aan sluitingstijd heeft Studio A12 alles perfect voor ons verzorgd. In alles werd meegedacht, aankleding van ruimte, muziek ( band en een DJ), perfect verzorgde catering, drankjes. Het bedienend personeel droeg zeker bij aan de goede sfeer. Kortom Studio A12 heeft ons al het denkbare werk zeer professioneel uit handen genomen, zodat wij en alle gasten terugkijken op een onvergetelijke feestavond ! Zeer bedankt Studio A12!”

ASR

Studio A12 heeft onze landelijke (patiënten)dag in 2014 voor het eerst verzorgd. En daar hebben wij geen spijt van gehad. Meedenken en het komen tot een perfecte uitvoer, niet alleen in het voortraject maar juist ook het ad hoc reageren op de dag zelf, heeft bijgedragen aan een zeer geslagen dag en mag ons event ‘Een nieuw gezicht’ een groot succes worden genoemd. De eigentijdse, hippe en aan ieders wensen aan te passen locatie, is meer dan geschikt voor alle organisaties en bedrijven die meegaan met de tijd!

Alopecia Vereniging

Met Indola, onderdeel van Schwarzkopf, hebben wij onze jaarlijkse hairdressing show georganiseerd in Studio A12. Het werd een groot succes!

De service die Studio A12 tijdens de gehele dag bood is ons erg goed bevallen. Zowel onze medewerkers als de gasten van de show hadden alleen maar positieve woorden over de locatie en het team; van de catering en de parkeermogelijkheden voor de deur tot de inrichting van Studio A12. Alles was goed en sloot perfect bij onze wensen aan. Voor ons een toplocatie en we zullen hier zeker nog een keer terugkomen!

Schwarzkopf Professional & Indola Benelux

Studio A12 zeer professionele organisatie, nemen je alle zorgen uit handen, flexibel, niets is teveel.
Dat is zo fijn, zeker bij complexe trajecten waarbij je op veel borden tegelijk moet schaken en er last minute nog allerlei dingetjes kunnen wijzigen. Wendy Gremmé verstaat de kunst om je als klant het gevoel te geven dat werkelijk niets onmogelijk is, en daarbij blijft ze altijd vrolijk, vriendelijk en ontspannen. Eventmanager is een vak apart, en zij verstaat het als geen ander.

Calibris

Studio A12 organiseerde het feest voor KPN Consulting. “Fantastisch hoe Studio A12 voor ons het feest heeft georganiseerd. Hier is nu echt sprake van ontzorgen, zowel vooraf als tijdens het evenement. Chapeau!”.

KPN Consulting

“ Bedankt voor de topavond bij Studio A12. De service was helemaal goed, evenals gisteren bij De Landgoederij. Smaakt naar meer. “

Automotive Insiders

Hogeschool Utrecht organiseerde de kerstborrel voor alle medewerkers in Studio A12. De samenwerking met Studio A12 was erg professioneel en prettig. Er werd echt met ons team meegedacht, ze waren erg flexibel en duidelijk gewend aan het organiseren van grote evenementen. De locatie paste goed bij de opzet van de kerstborrel waarbij er in iedere zaal verschillende sferen werden neergezet. We kijken terug op een geslaagde dag waarbij er veel medewerkers graag nog wat langer op de dansvloer van The CluBB hadden willen blijven!

Hogeschool Utrecht

Wij hebben voor één van onze opdrachtgevers een fantastisch en ‘verrassend’ feest mogen organiseren in Studio A12. Mede dankzij de ondersteuning en medewerking op het gebied van catering, inrichting – decoratie en gastvrijheid van de locatie, hebben de 550 gasten een T(W)OP avond beleefd!

WOP.nl

AgentschapNL organiseerde in Studio A12 de Nacht van de nieuwe Macht. Al bij het eerste locatiebezoek werd ons duidelijk hoeveel mogelijkheden deze locatie te bieden heeft. Al onze ideeën werden direct om gezet in duidelijke voorbeelden waardoor het voor ons erg prettig was om met hen samen te werken. Daarnaast waren onze bezoekers net zo enthousiast als wijzelf. We hebben veel goede berichten gehoord én dat is altijd een goed teken. Op de dag van het evenement is de organisatie een team met mensen wat ervoor zorgt dat alles gesmeerd loopt, ze laten niets aan het toeval over. Kortom; een echte aanrader dus!

AgentschapNL

Studio A12 is een TOP locatie. Goed bereikbaar in het midden van het land, altijd het begin van een goed event!

Deloitte

Studio A12 organiseerde voor de 3e keer de BAM Inhouse dag. Ook dit jaar was alles weer tot in de puntjes geregeld waardoor het een super geslaagde dag werd. Studio A12 biedt als evenementenlocatie tal van mogelijkheden waardoor alles op maat kan worden afgestemd. Een fijne partner om mee samen te werken!

BAM

“Onlangs hebben wij samen met Studio A12 het 10-jarig jubileum van een top ICT bedrijf uit Utrecht mogen verzorgen. Wij hebben enorm genoten van de samenwerking met Studio A12, de locatie, alle mensen en met name de flexibiliteit. De locatie heeft een hippe inrichting, is dynamisch en geschikt voor menig evenement. In enkele zalen is ruim voldoende techniek aanwezig en er is eveneens een zaal waar je kan doen en laten wat je wil. Het is niet wat je ervan zou verwachten maar het is meer; en dat heeft mij positief verrast. Een absolute aanrader dus!”

Hutten Catering

Portland Europe is altijd op zoek naar ‘net even’ een andere locatie dan gemiddeld. En dat is zeker gelukt bij en met Studio A12. Ons IT Cloud event heeft daar plaatsgevonden en het was een groot succes mede door de goede organisatie, de flexibiliteit en het creatief meedenken van Studio A12. Wij hebben veel complimenten gekregen voor ons event van onze relaties én deze geef ik dan ook graag door aan het team van Studio A12!

Portland Europe

De samenwerking met Studio A12 liep soepel. In het eerste gesprek gaf Esther Schwarze al aan dat Studio A12 gaat voor een open, eerlijke en flexibele samenwerking. Dat is ook gebleken. Met veel begrip, meedenken en vakkennis is er omgegaan met onze organisatievragen voor het verkiezingsevent ‘Intercedent van het jaar’. Studio A12 heeft alles op alles gezet om ons feest compleet te maken! Dank voor alle inspanningen, het is gelukt!

ARTRA Arbeidsmarkttrainingen

Wij hebben een feestavond georganiseerd in Studio A12. Het werd een fantastische avond met goed drinken en lekker eten. De catering aldaar bleek fantastisch, vriendelijk en slagvaardig. Er is geen enkel probleem geweest. Ook de gehele begeleiding van Studio A12 blonk uit in hulpvaardigheid, vriendelijkheid en professionaliteit. Al met al dus zeker voor herhaling vatbaar.

Ferney Group B.V.

“We zijn erg tevreden over organisatie en verloop van het evenement. We krijgen erg veel positieve reacties. Het was prettig met jullie samen te werken.”

FrieslandCampina

“Studio A12 is een geweldige locatie met ongelofelijk veel mogelijkheden. Wat voor mij nog belangrijker is, is dat niet alleen ik erg enthousiast was, maar dat ook onze deelnemers niets dan lof spraken over A12.”

Reed Business

“We zijn zeer tevreden hoe Studio A12 ons de gehele organisatie van het personeelsfeest uit handen heeft genomen. De formule die zij bieden van de show, diner, locatie is perfect. Iedereen was zeer enthousiast, alleen maar positieve reacties ontvangen.”

KWS Infra B.V.

“Onze ervaring met Studio12 was top. Vooraf werd er volop meegedacht en tijdens het evenement een perfecte service en heel flexibel. Een prima locatie met een goed team die samen zorgen voor een geslaagd evenement!”

PGGM

“Bedankt voor alle hulp bij de voorbereiding van dit evenement. De klant was zeer tevreden en wij hebben de samenwerking ook als zeer prettig ervaren. Nogmaals hartelijk DANK! Op naar een volgend evenement bij Studio A12!”

SERVAUTO

“Bij studio A12 kun je perfect je eigen ‘ruimte’ inrichten. Samen met de professionele crew hebben wij een ruimte gecreëerd voor het delen van inspiratie en ambities. Betrokken, flexibel en creatief…. Kortom Studio A12.”

Jbace eventmanagement
Organiseer nu je event met toegangsbewijs