fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Online en hybride evenementen organiseren

Online evenementen zijn de afgelopen maanden enorm belangrijk geworden. Het is de manier om in verbinding en contact te blijven met relaties, medewerkers en business partners. Het type evenement bestaat al langer, maar is de afgelopen tijd, omdat het niet mogelijk was om elkaar in grote groepen te ontmoeten, in een stroomversnelling gekomen.

Ga digitaal en blijf in verbinding

Studio A12 leent zich uitstekend als (opname)locatie voor een livestream en hybride evenementen. Steeds vaker vinden deze bij Studio A12 plaats. Het is in deze tijd de manier om in verbinding met elkaar te blijven. Online en hybride evenementen bieden hier de uitkomst voor. Livestreams, webinars en online presentaties zullen niet verdwijnen, omdat het aandeel van online en hybride evenementen blijvend is.

Livestream evenementen

De ruimte Studio 2 is het perfecte decor voor een livestream evenement. Speciaal voor livestreams hebben wij aantrekkelijke arrangementen samengesteld, volledig uitgerust met ingerichte studio, technische voorzieningen en ondersteuning. Je wordt technisch ontzorgd en ondersteund waardoor jij je volledig kan richten op de (re)presentatie en boodschap. Alle informatie over onze livestream mogelijkheden vind je in onze brochure.

Hybride evenementen

De komende tijd blijven hybride evenementen enorm populair. Het is geen nieuw concept, maar iedereen realiseert zich nu pas het potentieel dat dit type evenement heeft. Samen met onze technici leveren we maatwerk en maken we jouw congres, beurs of presentatie live beschikbaar. Naast het feit dat hybride evenementen praktische voordelen voor gasten hebben, heeft het voor jou als organisatie ook een aantal grote pluspunten.

Wil je meer weten over livestreams en hybride evenementen bij Studio A12? Neem gerust contact op als je vragen hebt, we geven je graag vrijblijvend een rondleiding en laten zien wat er allemaal mogelijk is als je een online of hybride event organiseert in Studio A12!

Organiseer nu je event met toegangsbewijs