fbpx

Onze faciliteiten

van maatwerk tot plug & play

Onze faciliteiten

Onze locatie is van alle gemakken voorzien. Hierdoor zijn we in staat een evenement tot in perfectie te organiseren. Voor specifieke informatie over de faciliteiten per zaal, kan je contact opnemen met Jairzinho Litaay via: jairzinho@bhg.nl of 030 – 744 00 55.

Internet

In het hele pand is wifi aanwezig op basis van een snelle glasvezelverbinding. Dit netwerk kan door sprekers en opdrachtgevers gebruikt worden.

Narrowcasting systeem (TV schermen)

Studio A12 heeft een professioneel narrowcasting systeem waarop je verschillende boodschappen zoals bijvoorbeeld een logo of het programma van het event kunt communiceren.

Parkeerterrein

Het parkeerterrein heeft een capaciteit van 1.200 auto’s en is gratis te gebruiken. Indien gewenst, zorgen wij voor parkeerwacht.

Garderobe

De garderobe bevindt zich in de foyer. Hier is plaats voor 2.000 jassen. Daarnaast zijn er 1.200 lockers beschikbaar.

Cateringruimte

Onze locatie beschikt over een aparte cateringruimte van 200m2. In deze ruimte heeft de cateraar de mogelijkheid zijn mobiele keuken en apparatuur te plaatsen. Onze cateringruimte is voorzien van een afzuigkap, verwarming, vaatwasser, wasruimte met wasmachine en droger, 6 werktafels, 2 kranen met spoelbak, wasruimte met wasmachine & droger en een eigen toiletruimte. De cateringruimte beschikt over voldoende stroom, krachtstroom, gas en water aansluitingen.

Kleedkamers

Studio A12 beschikt over verschillende ruimtes die kunnen worden ingezet als kleedkamers. In alle ruimtes zijn tafel, stoelen en spiegels aanwezig. Sommige kleedruimtes beschikken over een toilet en wastafel.

Inventaris

Wij beschikken over een keur aan tafels, statafels, stoelen en bijpassend linnen. Ook kan je bij ons podiumdelen, licht- en geluidbenodigdheden huren.

Beveiliging

De veiligheid van de gasten staat bij Studio A12 voorop. Wij zetten dan ook onze eigen gecertificeerde beveiligers met BHV diploma in. Met onze ervaring weten wij dat het voorkomen van incidenten essentieel is voor een geslaagde avond. Wij beschikken over een camerasysteem met 35 camera’s binnen en buiten. Zodat naast de bewaakte garderobe en entree ook het buiten/parkeerterrein onder camera toezicht staan. Zo kan ieder zich zorgeloos richten op het event.

Rookterras

Verwarmd rookterras zowel binnen als buiten.

Jairzinho Litaay
Salesmanager

Heb je vragen over onze faciliteiten? Neem dan gerust contact met ons op.

Organiseer nu je event met toegangsbewijs