fbpx

Jouw dinnershow

in elk gewenst thema

Jouw spectaculaire dinnershow in Studio A12

Dinnershow organiseren in Utrecht
Spektakel, entertainment en geweldig eten: dat maakt een dinnershow tot een daverend succes. Bij Studio A12 organiseren wij al meer dan 23 jaar de meeste spectaculaire feesten en is het nu ook mogelijk om een dinnershow te organiseren als bedrijfsuitje of als personeelsfeest.

Dit concept is volledig op maat te maken voor uw event! Kies uit verschillende thema’s en bijpassende optredens van zangers, dansers en entertainers. Ook voor de food invulling zijn verschillende opties mogelijk en we hebben voor de dinnershow multifunctionele ruimtes beschikbaar met een maximale capaciteit van 750 personen. Organiseer een dinnershow voor uw bedrijf of organisatie bij Studio A12 en laat u door ons salesteam adviseren over alle mogelijkheden.

Naast de dinnershow zijn wij ook de perfecte locatie in Utrecht voor zakelijke bijeenkomsten zoals een congres, productpresentatie, beurs of relatiedag.

Ons salesteam adviseert graag. Met ons uitgebreide netwerk en ruime expertise in de evenementenwereld nemen we eenvoudig veel zaken uit handen. We denken graag mee in het uitdenken van totaalconcepten, in nauwe samenwerking met onze styliste, cateraar en techniek leverancier. Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij de doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel.

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding  Vragen? 030 744 0055


Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12.


Maak een afspraak

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij jouw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!


Bekijk onze studio's

De verschillende ruimtes van Studio A12 vormen het perfecte decor voor de lancering van een nieuw product; van grote shows tot intieme bijeenkomsten. Of je nu 150 gasten of 3.000 gasten verwacht; wij hebben de perfecte ruimte voor het evenement. Onze zalen zijn multifunctioneel inzetbaar, door alle ruimtes met elkaar te combineren ontstaat er een maximum capaciteit van 3.000 gasten.


Adres Studio A12

Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik

Telefoon: +31 (0)30 744 00 55
Email: info@studioa12.nl

Meer informatie over het organiseren van een evenement in Studio A12?

Voor meer informatie over het organiseren van een event in Studio A12 (Utrecht) kun je altijd contact opnemen via +31 (0)30 744 00 55 of via het onderstaande contactformulier.

  Jairzinho Litaay
  Salesmanager Studio A12

  Wil je meer informatie?
  Neem vrijblijvend contact met mij op.

  Contact

  Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

  Vrijblijvende rondleiding

  Vragen? 030 744 0055

  Adres Studio A12

  Schoudermantel 52

  3981 AH Bunnik

  Telefoon: +31 (0)30 744 00 55
  Email: info@studioa12.nl

  Organiseer nu je event met toegangsbewijs