fbpx

Online en Hybride evenementen

de combinatie van deze tijd

Online en hybride evenement organiseren in Utrecht

Online evenementen zijn de afgelopen maanden enorm belangrijk geworden. Het is de manier om in verbinding en contact te blijven met relaties, medewerkers en business partners. Het type evenement bestaat al langer, maar is de afgelopen tijd, omdat het niet mogelijk was om elkaar in grote groepen te ontmoeten, in een stroomversnelling gekomen.

Ga digitaal en blijf in verbinding

Studio A12 leent zich uitstekend als (opname)locatie voor een livestream en hybride evenementen. Steeds vaker vinden deze bij Studio A12 plaats. Het is in deze tijd de manier om in verbinding met elkaar te blijven. Online en hybride evenementen bieden hier de uitkomst voor. Livestreams, webinars en online presentaties zullen niet verdwijnen, omdat het aandeel van online en hybride evenementen blijvend is.

Livestream evenementen

De ruimte Studio 2 is het perfecte decor voor een livestream evenement. Speciaal voor livestreams hebben wij aantrekkelijke arrangementen samengesteld, volledig uitgerust met ingerichte studio, technische voorzieningen en ondersteuning. Je wordt technisch ontzorgd en ondersteund waardoor jij je volledig kan richten op de (re)presentatie en boodschap. Alle informatie over onze livestream mogelijkheden vind je in onze brochure.

Hybride evenementen

De komende tijd blijven hybride evenementen enorm populair. Het is geen nieuw concept, maar iedereen realiseert zich nu pas het potentieel dat dit type evenement heeft. Samen met onze technici leveren we maatwerk en maken we jouw congres, beurs of presentatie live beschikbaar. Naast het feit dat hybride evenementen praktische voordelen voor gasten hebben, heeft het voor jou als organisatie ook een aantal grote pluspunten.

  • Hybride evenementen brengen mensen samen
  • Je kunt zowel fysieke en digitale belevingen combineren
  • Experimenteren met verschillende formats
  • Tegelijkertijd interacteren je fysieke en digitale publiek met elkaar
  • Groei in resultaat en impact

Normaalgesproken komt er al veel kijken bij het organiseren van een fysiek evenement en bij het organiseren van een hybride evenement moet je met nog meer dingen rekening houden en daar ondersteunt het team van Studio A12 je in! Bij een hybride evenement heb je fysieke gasten en deelnemers op afstand. Je moet dus zowel de fysieke als digitale versie van het event klaarzetten. Door onze ervaring, goede voorbereiding en duidelijk stappenplan blijft de workload behapbaar en werken we samen aan een geweldig eindresultaat.

Ga samen met ons digitaal en zoek de online verbinding!

Neem gerust contact op als je vragen hebt, we geven je graag vrijblijvend een rondleiding en laten zien wat er allemaal mogelijk is als je een online of hybride event organiseert in Studio A12!

Vrijblijvende rondleiding  Vragen? 030 744 0055


Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12.


Maak een afspraak

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij jouw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!


Adres Studio A12

Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik

Telefoon: +31 (0)30 744 00 55
Email: info@studioa12.nl

Onze opdrachtgevers

Organiseer nu je event met toegangsbewijs