fbpx

Indoor Festival

een indrukwekkend event

Indoor Festival organiseren Utrecht

Studio A12 is met ruim 20 jaar ervaring gespecialiseerd in het organiseren van (grote) indoor festivals.

Vanuit het label Brothers Nightlife worden succesvolle concepten georganiseerd in Studio A12, zoals; Droomstof, We are Brothers, Brothers zingt…, Playmobeat, Classic Café en Teenage Dance. Kijk voor de agenda en ticketverkoop op www.brothers.nl.

Tevens biedt Studio A12 de mogelijkheid om zelf een festival of een ander publieksevenement te organiseren op de locatie.

Studio A12 heeft een capaciteit tot 3.000 bezoekers. Met 4 multifunctioneel inzetbare ruimtes biedt de evenementenlocatie in Utrecht een mooi onderkomen aan een diversiteit van feesten. In 3 van de 4 ruimtes is alle vaste techniek zoals licht en geluid aanwezig. Een groot voordeel voor meer rendement op het event!

Alles is mogelijk, je kunt gebruik maken van alle vaste faciliteiten die Studio A12 biedt, tevens is het toegestaan om met eigen leveranciers samen te werken en de studio’s te stylen naar de gewenste uitstraling van het evenement.

Zelf een event bij ons op de locatie organiseren en benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding  Vragen? 030 744 0055


Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12.


Maak een afspraak

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij jouw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!


Adres Studio A12

Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik

Telefoon: +31 (0)30 744 00 55
Email: info@studioa12.nl

Organiseer nu je event met toegangsbewijs