fbpx

Congres

tot in perfectie georganiseerd

Congres organiseren in Utrecht

Een congres draait in de eerste plaats om de inhoud, maar evenementenlocatie Studio A12 zorgt daarbij graag voor de perfecte verpakking. Een goede verpakking draagt immers bij aan de overtuigingskracht van jouw evenement! Elk congres in Utrecht vraagt daarom om een eigen aanpak, een zorgvuldige planning en de juiste technische faciliteiten. Dit is waar evenementenlocatie Studio A12 je bij kan helpen en in ondersteunen. 

Ons team heeft meer dan 22 jaar ervaring in het organiseren van evenementen en de meest spraakmakende congressen in onze ruime evenementenlocatie in Utrecht. Zo weet ons team precies hoe je een succesvol congres neerzet en werken wij samen met diverse partners die je kunnen voorzien op het gebied van catering, audiovisuele middelen en aankleding.

Gelegen aan de A12 in Utrecht is Studio A12 een ideale locatie voor jouw congres. De drie studio’s zijn multifunctioneel inzetbaar, waarbij Studio 1 in congresopstelling ruimte biedt aan 900 gasten. De losse ruimten zijn combineerbaar en kunnen volledig naar wens worden aangepast. Met de indrukwekkende decorbouw, eersteklas techniek en moderne faciliteiten maken wij het plaatje compleet.

De centrale ligging in het midden van het land en de 1.200 gratis parkeerplaatsen voor de deur maken de evenementenlocatie uitermate geschikt voor bijeenkomsten en congressen.

Neem gerust contact op als je vragen hebt, we geven je graag vrijblijvend een rondleiding en laten zien wat er allemaal mogelijk is als je een congres organiseert in Studio A12!

Vrijblijvende rondleiding  Vragen? 030 744 0055


Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12.


Maak een afspraak

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij jouw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!


Adres Studio A12

Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik

Telefoon: +31 (0)30 744 00 55
Email: info@studioa12.nl

Onze opdrachtgevers

Organiseer nu je event met toegangsbewijs