fbpx

Personeels-
feest

waar nog lang over wordt gepraat

Personeelsfeest organiseren in Utrecht

Feestlocatie Studio A12 heeft alles in huis om van een evenement een echt feest te maken. Het organiseren van onvergetelijke feesten zit in ons DNA. Al meer dan 22 jaar is dit de grote passie van Studio A12. Een feest om de medewerkers te bedanken voor de inzet, of juist als kick-off voor de komende periode. Bij Studio A12 leggen wij de gasten écht in de watten. Of het nu om 150 of 3.000 collega’s gaat. Met live entertainment of een DJ, een buffet met seizoensproducten of een foodtruckfestival; Studio A12 zorgt ervoor dat het voor iedereen een onvergetelijke avond wordt!

Laat je inspireren door onze video:

Naast de thematische personeelsfeesten zijn wij ook de perfecte locatie in Utrecht voor zakelijke bijeenkomsten zoals een congres, productpresentatie, beurs of relatiedag.

Ons salesteam adviseert graag. Met ons uitgebreide netwerk en ruime expertise in de evenementenwereld nemen we eenvoudig veel zaken uit handen. We denken graag mee in het uitdenken van totaalconcepten, in nauwe samenwerking met onze styliste, cateraar en techniek leverancier.

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij de doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel.

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding  Vragen? 030 744 0055


Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12.


Maak een afspraak

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij jouw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!


Bekijk onze studio's

Studio A12 heeft de perfecte ruimte voor het evenement. Onze zalen zijn multifunctioneel inzetbaar, door alle ruimtes met elkaar te combineren ontstaat er een maximum capaciteit van 3.000 gasten.


Thema Stijlenboek

Opzoek naar een bijzonder thema voor het feest? Laat je inspireren door ons stijlenboek


Adres Studio A12

Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik

Telefoon: +31 (0)30 744 00 55
Email: info@studioa12.nl

Een selectie van onze ready to use personeelsfeesten:

Meer informatie over het organiseren van een evenement in Studio A12?

Voor meer informatie over het organiseren van een event in Studio A12 (Utrecht) kun je altijd contact opnemen via +31 (0)30 744 00 55 of via het onderstaande contactformulier.

  Jairzinho Litaay
  Salesmanager Studio A12

  Wil je meer informatie?
  Neem vrijblijvend contact met mij op.

  Contact

  Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

  Vrijblijvende rondleiding

  Vragen? 030 744 0055

  Adres Studio A12

  Schoudermantel 52
  3981 AH Bunnik

  Telefoon: +31 (0)30 744 00 55
  Email: info@studioa12.nl

  Organiseer nu je event met toegangsbewijs