fbpx

Handig om te weten

als je Studio A12 bezoekt

Contactgegevens

Studio A12
Telefoon: +31 (0)30 744 00 55
Email : info@studioa12.nl

Adres: Studio A12 – Bunnik (Utrecht)
Schoudermantel 52
Postbus 56, 3980 CB Bunnik

Brothers

Alle Brothers evenementen vinden plaats in Studio A12. Kijk op www.brothers.nl voor het complete overzicht van alle evenementen.

Deze huisregels en voorwaarden zijn van toepassing tijdens openbare evenementen in Studio A12.

Een overzicht van meest gestelde vragen vind je op de website van Brothers.

Binnenkort bij Studio A12 op bezoek?

Studio A12 bevindt zich direct aan de snelweg A12 (afslag Bunnik) op een vrijliggend terrein. Je rijdt het terrein van Kassing de Raaphof op, vervolgens zie je de borden en het ruime parkeerterrein van Studio A12.

Route-beschrijving

Navigatie adres:
Studio A12
Schoudermantel 52
3981 AH Bunnik

Route vanuit Amsterdam (A2,A12, A27):

Je neemt de snelweg A12/E35 richting Arnhem. Op de A12 neem je afslag 19 Bunnik. Onderaan de afslag bij de stoplichten rechtsaf. LET OP: Studio A12 bevindt zich direct rechts naast de afrit. Na de afrit direct rechtsaf de Parallelweg op. Na een paar meter linksaf het terrein van Kassing de Raaphof op.

Op het terrein doorrijden naar achteren, de borden Studio A12 volgen. Op het grote parkeerterrein kan je gratis voor de deur parkeren.

Route vanuit Arnhem (A12):

Je neemt de snelweg A12/E35 richting Utrecht. Op de A12 neem je de afslag 19 Bunnik. Onderaan de afslag bij de stoplichten ga je meteen rechtsaf. Doorrijden tot aan de stoplichten onder het viaduct. LET OP: bij de stoplichten na 10 meter meteen de eerste weg rechts de Parallelweg op. Na een paar meter linksaf het terrein van Kassing de Raaphof op.

Op het terrein doorrijden naar achteren, de borden Studio A12 volgen. Op het grote parkeerterrein kan je gratis voor de deur parkeren.

Openbaar vervoer:

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit Utrecht CS kan je met de trein naar station Bunnik. Vanaf hier ben je lopend in vijftien minuten op de locatie.

Vanaf Utrecht CS kan je gebruik maken van de bus richting Wijk bij Duurstede. Je stapt uit bij de halte ‘Singel’ te Odijk en loopt vervolgens in 8 minuten naar de locatie.

Organiseer nu je event met toegangsbewijs