fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Alles kan weer vanaf 25 september

We hebben goed nieuws! Tijdens de persconferentie op 14 september is bekend geworden dat de overheid de anderhalvemeterregel vanaf 25 september 2021 gaat afschaffen. Hiermee zetten we een belangrijke stap richting een normale situatie. Wat ons betreft hét startsein voor een succesvol najaar waarin we elkaar weer live gaan ontmoeten!

Als evenementenlocatie zijn wij erg blij dat er een streep gaat door de anderhalvemeterregel. Hierdoor kunnen wij weer onze maximale capaciteit benutten zonder verdere beperkingen. Voor openbare evenementen zoals Vrienden van Brothers mogen we helaas nog maar 75% van de capaciteit toelaten. Maar we zijn helemaal klaar om onze gasten weer te mogen ontvangen. In de afgelopen maanden hebben we ook tijdens de geldende maatregelen op een veilige manier onze gasten kunnen ontvangen. Het bewijs dat verantwoord ‘live’ samenkomen mogelijk is!

Gasten ontvangen met coronatoegangsbewijs
Het najaar belooft druk te worden en we staan klaar om met onze opdrachtgevers de mooiste evenementen, bedrijfsfeesten en bijeenkomsten te organiseren. Dit gaan wij vanaf zaterdag 25 september dan ook doen zonder anderhalve meter afstand, maar mét coronatoegangsbewijs. Dit betekent dat je vanaf 25 september meer dan ooit welkom bent om bij Studio A12 om iets te organiseren. Met dit goede nieuws kunnen we namelijk niets anders dan het najaar met vertrouwen en een positieve blik tegemoet gaan!

 

De belangrijkste wijzigingen vanaf 25 september op een rij:

Geen anderhalve meter afstand
Vanaf 25 september is het niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden, dus ook niet als je onze locatie bezoekt. Wel vragen we iedereen vanaf 13 jaar om bij binnenkomst het coronabewijs (vaccinatiebewijs, herstelbewijs of negatieve testuitslag) samen met een identiteitsbewijs te laten zien. Dat geldt binnen en buiten met én zonder vaste zitplaatsen. Het coronatoegangsbewijs wordt gecontroleerd middels de CoronaCheck-app. De vragenlijst die voorheen bij binnenkomst of maximaal 48 uur van tevoren werd ingevuld komt hierdoor te vervallen.

Maximaal aantal bezoekers
Door de anderhalve meter los te laten en bij binnenkomst een geldig coronabewijs te controleren mogen wij 75% van de capaciteit benutten. Dus wil je iets plannen voor een groter gezelschap? Het kan weer, onze collega’s helpen je graag!

Openingstijden
Voorlopig is het helaas nog niet mogelijk om na 24.00 uur middennacht open te zijn. Hierdoor zijn we genoodzaakt om onze deuren, ook voor besloten bijeenkomsten, om 24.00 uur te sluiten. We hopen op je begrip.

Ons team kijkt er naar uit om je weer te ontvangen op onze locatie. Neem contact met ons op voor meer informatie als je iets wil organiseren.

Organiseer nu je event met toegangsbewijs