fbpx

Buiten-
terrein

Het buitenleven

Evenementenlocatie Buitenterrein

Organiseer een outdoor evenement of bijeenkomt bij Studio A12! Ongedwongen, sfeervol en eindeloos veel mogelijkheden biedt het buitenterrein van Studio A12. Het terrein leent zich uitstekend voor het organiseren van onder andere festivals, parades of personeelsfeesten of een outdoor congres. Met vrolijke overkappingen en/of koepeltenten, zweefmolens, passende aankleding en de juiste muziek zorgen wij ervoor dat een buiten evenement aan niets zal ontbreken.

Het terrein is vlak en open, daardoor is het mogelijk om een evenement van de juiste grootte te voorzien! Maar ook wanneer je een kleinere outdoor bijeenkomst wilt organiseren ben je bij Studio A12 aan het juiste adres. Het terrein is geschikt voor gezelschappen van 200 personen tot 10.000 personen. Wij kunnen de uitstraling en decor van het buitenterrein naar elke gewenste beleving en grootte, invulling geven!

Vanwege de huidige maatregelen en de richtlijnen van het RIVM, om het coronavirus tegen te gaan zijn, hanteren we aangepaste capaciteiten. Neem contact op met onze salescollega’s voor de actuele capaciteit.

Voor meer informatie en outdoor mogelijkheden neem contact op via: +31 (0)30 744 00 55 of info@studioa12.nl

Capaciteit

Tot 10.000 personen


Maak een afspraak

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij jouw doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!


Offerte aanvragen

Diverse, door ons bedachte thema events, zijn ‘ready to use’. Maar we helpen je ook graag met het uitdenken van een totaalconcept, in nauwe samenwerking met onze stylistes, cateraar en technische leverancier.


Bekijk onze studio's

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12. Afhankelijk van het evenement, kunnen wij van gedachte wisselen over jouw doelstellingen, wensen en ideeën omtrent het evenement.

Meer informatie over het organiseren van een evenement in Studio A12?

Voor meer informatie over het organiseren van een event in Studio A12 (Utrecht) kun je altijd contact opnemen via +31 (0)30 744 00 55 of via het onderstaande contactformulier.

  Jairzinho Litaay
  Salesmanager Studio A12

  Wil je meer informatie over Studio A12? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

  Contact

  Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

  Vrijblijvende rondleiding

  Vragen? 030 744 0055

  Organiseer nu je event met toegangsbewijs