fbpx

Events in Studio A12

van zakelijke bijeenkomst tot spetterend feest

Evenement of feest organiseren in Studio A12 (Utrecht)

Studio A12 is de evenementenlocatie die alles in huis heeft om van een evenement een echt feest te maken. Naast de thematische personeelsfeesten is onze locatie ook perfect voor zakelijke bijeenkomsten zoals een congres, productpresentatie, beurs of relatiedag. Waarom kiezen voor Studio A12:

  • Vrije keuze in leveranciers
  • Oneindige event mogelijkheden
  • Enthousiaste adviseurs
  • Meer dan 23 jaar ervaring in evenementen

Ons salesteam adviseert graag. Met ons uitgebreide netwerk en ruime expertise in de evenementenwereld nemen we eenvoudig veel zaken uit handen. We denken graag mee in het uitdenken van totaalconcepten, in nauwe samenwerking met onze styliste, cateraar en techniek leverancier.

Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme vertalen wij de doelstellingen en wensen in een passend en kwalitatief hoogstaand voorstel. Wij kijken er naar uit om jullie te mogen ontvangen op onze evenementenlocatie in Utrecht. 

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Offerte op maat

Diverse, door ons ontwikkelde concepten, zijn ‘ready to use’. Daarnaast helpen we ook graag met het uitdenken van een nieuw totaalconcept op basis van jouw wensen. Uiteraard in nauwe samenwerking met onze stylistes, cateraar en technische leverancier. Wij voeren specifieke wensen tot in de kleinste details uit, rekening houdend met het beschikbare budget en de groepsgrootte. Vraag een offerte aan >>>

Vrijheid in keuze leveranciers

Wij denken graag met je mee en wij willen voor onze opdrachtgevers het beste. Dit betekent dat wij je niet binden aan vaste leveranciers. Bij ons heb je vrijheid in keuze voor cateraar, techniek en andere leveranciers. Een combinatie tussen een indoor en outdoor evenement? Alles is mogelijk bij Studio A12!

Wij adviseren graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Studio A12? Je bent van harte welkom om onze locatie te komen bekijken. Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12. Afhankelijk van het evenement, kunnen we van gedachten wisselen over doelstellingen, wensen en ideeën. Bel gerust, de koffie staat klaar!

Award uitreiking

Ruim 2000 genodigden bezochten begin maart Studio A12 in Bunnik voor de finale van de Supermarkt van het Jaar-verkiezing. Klik op de button om een impressie van deze avond te zien!

Ook een award uitreiking organiseren voor uw organisatie? Dan kun je contact opnemen met Jairzinho Litaay via: jairzinho@bhg.nl of +31 (0)30 744 00 55.

Bekijk video

Zakelijke bijeenkomst

Beurs, congres, productpresentatie of ander zakelijk event, Studio A12 zorgt graag voor de perfecte verpakking. Iedere bijeenkomst vraagt om een eigen aanpak, een zorgvuldige planning en de juiste technische faciliteiten. Het team van Studio A12 heeft de kennis in huis om een zakelijke bijeenkomst van 100 tot 3.000 personen te organiseren.

Meer info

Bedrijfsfeest

Het organiseren van onvergetelijke feesten zit in ons DNA. Al meer dan 23 jaar is dit de grote passie van Studio A12. Een feest om de medewerkers te bedanken voor de inzet, of juist als kick-off voor de komende periode. Bij feestlocatie Studio A12 leggen wij de gasten écht in de watten.

Meer info

Ready to use events

De creativiteit van Studio A12 komt pas echt tot leven in onze concepten. Diverse spetterende thema events zijn ‘ready to use’. Sfeer, entertainment en culinaire beleving zijn de ingrediënten voor een onvergetelijk event. Liever een eigen thema uitwerken? Geen probleem. Onze account managers en stylistes, cateraars en technische leveranciers denken graag met je mee.
Organiseer nu je event met toegangsbewijs