fbpx

Ruimtes en evenement-
zalen

van 150 tot 3.000 personen

Ruimtes

Studio A12 is een unieke evenementenlocatie met 4 verschillende sfeerruimtes én een ruim buitenterrein. Of je nu 150 gasten of 3.000 gasten verwacht: wij hebben de perfecte ruimte voor elk evenement. Onze zalen zijn multifunctioneel inzetbaar en door alle ruimtes met elkaar te combineren ontstaat er ruimte voor wel 3.000 gasten. Ons weids opgezette buitenterrein biedt zelfs ruimte voor evenementen tot wel 10.000 personen!

Studio 1

Hier gebeurt het: dankzij het veelzijdige en imponerende karakter van Studio 1 kun je werkelijk alle kanten op. Deze studio is een blackbox waar alle technieken en decors geplaatst kunnen worden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Verbluf je gasten met spectaculaire decors, professioneel licht en geluid en een zinderende presentatie. Wat de gelegenheid ook is, wij maken het mogelijk!

Oppervlakte: 975 M2  Aantal personen: 1.500

Studio 2

Studio 2 verrast je met zijn sprankelende atmosfeer. Deze trendy evenementenruimte is voorzien van uitgebreide licht- en geluidsinstallaties en een vaste DJ- en LJ-booth. De moderne ledverlichting dompelt de volledige zaal in een oogwenk onder in de kleuren van jouw bedrijf. Zo maak je pas echt indruk!

Oppervlakte: 455 M2  Aantal personen: 450

Studio 3

Hip, gezellig, modern en zakelijk: dat is Studio 3 in een notendop. De unieke ledwall, die van de muur overloopt in het plafond, biedt voor elk event een unieke lichtsensatie: benut deze kans om je bedrijfslogo of spectaculaire animaties op een indrukwekkende manier weer te geven.

Oppervlakte: 610 M2  Aantal personen: 1.000

Studio Café

Studio Café is voorzien van een grote vaste bar en relaxte lounge banken, waardoor deze ruimte meteen te gebruiken is als ontvangstruimte bij events. Naast een bar heeft Studio Café ook een Foodcorner, een nisje met bar die kan worden gebruikt als cateringpunt, maar natuurlijk ook kan worden ingezet voor andere creatieve doeleinden.

Buitenterrein

Liever genieten van het buitenleven tijdens jouw event? Ons buitenterrein leent zich perfect voor grote evenementen en biedt eindeloos veel mogelijkheden. Ervaar de ongedwongen, open sfeer met vrolijke overkappingen, passende aankleding en muziek van jouw keuze. Succes gegarandeerd!

Aantal personen: 10.000

Organiseer nu je event met toegangsbewijs