Ruimtes en evenement-
zalen

van 150 tot 3.000 personen

Ruimtes

Studio A12 is een unieke evenementenlocatie met 4 verschillende sfeerruimtes. Of je nu 150 gasten of 3.000 gasten verwacht; wij hebben de perfecte ruimte voor het evenement. Onze zalen zijn multifunctioneel inzetbaar, door alle ruimtes met elkaar te combineren ontstaat er een maximum capaciteit van 3.000 gasten.

Studio 1

Hier is de verbeelding aan de macht: de mogelijkheden in Studio 1 zijn eindeloos veelzijdig en overweldigend. We verbluffen de gasten met spectaculaire decorbouw, presentatie, licht en geluid. Alles past, alles kan!

Oppervlakte: 975 M2  Aantal personen: 1.500

Studio 2

Studio 2 staat voor sfeervol en verrassend. Een vaste DJ en LJ Booth en de uitgebreide licht- en geluidsfaciliteiten maken van Studio 2 een trendy ruimte. Door de moderne LED-verlichting kan de hele zaal eenvoudig in de kleuren van jouw bedrijf worden uitgelicht.

Oppervlakte: 455 M2  Aantal personen: 450

Studio 3

Modern, sfeervol, zakelijk en trendy: dat is Studio 3, voorzien van een unieke LED-Wall. De LED-Wall, die doorloopt over het plafond, zorgt bij ieder evenement voor een unieke lichtsensatie: bewegende beelden en bedrijfslogo’s kunnen in alle kleuren worden weergegeven.

Oppervlakte: 610 M2  Aantal personen: 1.000

Studio Café

Via de nieuwe, chique entree komen de gasten meteen volledig in stijl binnen. De Foyer beschikt over een ruime garderobe (met plaats voor meer dan 2.000 jassen) en twee toiletgroepen. Een stijlvolle trap met imponerende glazen kroonluchter leidt naar ons Studio Café.

Oppervlakte: 380 M2  Aantal personen: 350