fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

ARAG Inspiration Day

Trots zijn wij op onze opdrachtgever ARAG! Op donderdag 30 november organiseerden zij de ARAG Inspiration Day voor al haar ruim 500 medewerkers  bij Studio A12.  De grote deelname aan deze bijeenkomst tekende de betrokkenheid binnen het bedrijf. In de aanloop er naar toe heeft ARAG haar medewerkers  getriggerd om het evenement te bezoeken, zonder het programma prijs te geven.

Een goed samengesteld programma, waar inhoud en fun elkaar afwisselden, zorgen ervoor dat op inspirerende wijze de boodschap van ARAG werd overgebracht. Mede te danken aan Art Rooijakkers als gastheer en een surprise act van Victor Mids. Het hoogtepunt van het programma was het moment waarop een gastgezin van Hulphond Nederland hun pup symbolisch overhandigde aan de directeur van ARAG, Marc van Erven. Op deze manier werd de nieuwe samenwerking met Hulphond Nederland intern bekend gemaakt.

Na afloop van het plenaire programma in Studio 1, mochten wij de gasten verwelkom in Studio 3 voor een walking dinner. Diverse verfijnde gerechten vormden samen een hoogstaand vijfgangendiner. Uiteraard geserveerd met mooie wijnen, uitgekozen door de directie van ARAG. DJ Mia Mora zorgden voor een ontspannen sfeer. Dat de gasten na een plenaire afsluiting in de dinerzaal, verwezen diende te worden naar de bussen, was een tweede blijk van een geslaagde organisatie. De wensen van de doelgroep zijn niet uit het oog verloren en ARAG heeft zich als werkgever van haar beste kant laten zien. Maar het belangrijkste van deze bijeenkomst: alle medewerkers gingen geïnspireerd, enthousiast en bruisend van energie naar huis.

Organiseer nu je event met toegangsbewijs