fbpx

The Fabulous Fifties

The party in the American 50’s

The Fabulous Fifties

Put on your best shoes, feel the groove and dance the night away! Geef jouw bedrijfsfeest een unieke draai en waan je voor één avond in het Amerika van de jaren ’50. Compleet met aankleding, bijpassende food & drinks en een royale keus aan entertainment.

Party in style
De fifties-experience begint al bij het parkeerterrein. Daar wordt een drive-in bioscoop neergezet en banners op het gebouw brengen de gasten al in de juiste sfeer. Iedereen wordt ontvangen door de rollerbabes, die volledig in stijl de gasten welkom heten. De ruimtes, elk met een eigen thema, worden van top tot teen aangekleed met decoraties als de kenmerkende American Diner-bankjes, een jukebox, lp’s en grote ballonnen. Hits als Love me TenderRock around the Clock  en Grease Lighting schallen uit de boxen terwijl het hele bedrijf los gaat op de dansvloer. Let’s make it a night you’ll never forget..!

Dinner in style
De lekkerste streetfood en dranken uit de USA, zo vanuit aangeklede foodstands en geserveerd door de rollerbabes. Denk aan hotdogs, the best burgers in town, puntzakken met friet en om de dorst te lessen ons drankarrangement aangevuld met roze milkshakes, colaflesjes en cocktails. Als afsluiter een uitgebreid zoet buffet, met onder meer brownies, cupcakes en donuts. You name it, we’ve got it.

Entertainment
Let’s bring the USA to Holland! We halen alles uit de kast om een geweldig feest neer te zetten en doen dat volledig in stijl. The one and only King of Rock ‘N’ Roll Elvis Presley brengt, in de vorm van een geweldige look-a-like een bezoek aan Studio A12. De Jukebox Show met the always entertaining feest-dj Tony Casanova zorgt dat iedereen los kan gaan op de grootste hits van nu en uit de jaren ’50. Gasten kunnen hun geluk beproeven aan de casinotafels, de (rollende) dansschoenen aantrekken om vervolgens te rollerskaten op de indoor rollerskatebaan en, indien je echt wilt uitpakken, ontspannen in de drive-in bioscoop.

Over Studio A12
Evenementenlocatie Studio A12 is te vinden in het hart van Nederland, net onder de rook van Utrecht én is daardoor een zeer centrale locatie in het midden van ons land. Op slechts 5 kilometer afstand van Utrecht en direct aan de A12 gelegen is de locatie tevens uitstekend bereikbaar. Studio A12 beschikt over een ruim parkeerterrein met 1.200 parkeerplaatsen, die eveneens kan worden ingezet als outdoor terrein voor activiteiten. De locatie bestaat uit meerdere ruimtes die gezamenlijk ruimte bieden voor 3.000 personen. De vier studio’s waarover Studio A12 beschikt zijn zowel los van elkaar als gecombineerd te gebruiken en beschikken over audiovisuele middelen. Daarnaast is er in studio 3 een led-wall en een dj-booth aanwezig. Het is mogelijk om de uitstraling van de hele ruimte naar wens aan te passen. De verschillende podia bieden genoeg ruimte voor entertainment.

Wij helpen jou!
Met al meer dan 23 jaar ervaring op zak heeft het team van Studio A12 alles voorhanden om van jouw evenement een geweldige belevenis te maken. Neem contact met ons op voor vragen of een offerte, we helpen je graag!

Vragen? 030 744 0055 Offerte aanvragen

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en onze werkwijze.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Contact

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding

Vragen? 030 744 0055

Onze andere concepten

Organiseer nu je event met toegangsbewijs