fbpx

Winter Wonderland

Een evenement in magische sferen

Winter Wonderland 'Een evenement in magische sferen'

Het einde van het (boek)jaar nadert, een mooie gelegenheid om dit feestelijk af te sluiten. Wij nemen jullie mee naar een magisch en sprookjesachtig Winter Wonderland; een ultieme beleving tijdens de wintermaanden. Onze gehele locatie is omgetoverd tot een chique en winters landschap. Tijdens de donkere en koude dagen geven wij de gasten een warm gevoel in gezellige winterse sferen! 

Winter Wonderland, een ideaal thema voor het organiseren van een kerstmarkt, maar ook om middels een congres, bijeenkomst, nieuwjaarsborrel of personeelsfeest het jaar in stijl te starten of af te sluiten. Met de verschillende foodstands en winterse bars, activiteiten en entertainment verspreid door de zaal, creëer je het ultieme winterse gevoel. Om het helemaal compleet te maken kan er eventueel een schaatsbaan geplaatst worden als échte eyecatcher.

In de maanden december, januari, februari of maart een geheel verzorgt winter event neerzetten? Neem contact op voor de mogelijkheden en invulling.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw congres een eigen thema te geven, wij denken graag mee!
Neem voor een vrijblijvend gesprek, contact met ons op.

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en onze werkwijze.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Contact

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding

Vragen? 030 744 0055

Onze andere concepten

Organiseer nu je event met toegangsbewijs