Kerstfeest

De evenementenlocatie waar beleving centraal staat

Een onvergetelijk Kerstfeest voor medewerkers en relaties

Een eigen kerstfeest voor collega’s, relaties of medewerkers organiseren bij Studio A12?

Naast een mooie traditionele kerstborrel of spetterend kerstfeest, kan je nu ook bij Studio A12 terecht voor het Kerstbal! Een heerlijk over-the-top kerstfeest waar de medewerkers nog lang over na zullen praten!

Stel je eens voor (met kerstmuziek in gedachten…) Studio A12 is stijlvol aangekleed in kerstsfeer. Bij de entree worden de gasten muzikaal ontvangen door charmante Christmas Girls in (ja, in!) grote doorzichtige kerstballen. De met grote en kleine kerstballen versierde ruimte is warm en gezellig. Bij diverse kerststalletjes is glühwein, warme chocolade en snert verkrijgbaar.

Onze Christmas Candygirl loopt rond en deelt zuurstokjes en chocolade kerstballen uit. De bars zijn geopend en in overleg worden passende hapjes of een kerstdiner geserveerd.

Terwijl de band of DJ de toon zet, verzamelt onze Christmas Wish Girl de wensen van de gasten voor zichzelf, een collega of een dierbare, en hangt deze, in een doorzichtige kerstbal in de daarvoor bestemde wensboom.

De muzikale invulling geschiedt uiteraard op basis van overleg en is niet in de prijs meegerekend. Daarnaast kan dit concept vanzelfsprekend worden uitgebreid met een openingsshow op maat waarbij het bal officieel geopend wordt, maar ook met activiteiten als kerstballen gooien, een Christmas Photobooth of een heuse Christmas Quizz al dan niet onder leiding van de fameuze DJ’s Wipneus en Pim.

Tijdens de finale van de avond kan, afhankelijk van de ruimte waarin deze plaatsvindt, als apotheose het figuurlijke dak eraf wanneer een enorme hoeveelheid grote lichtgevende ballen uit de lucht komen vallen.

Nodig de relaties of medewerkers op originele wijze uit via een wens(kerst)bal waarin iedereen zijn ultieme wens kan beschrijven. Kies op de avond of achteraf één of meerdere wensen uit die je in vervulling laat gaan.

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op!

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en onze werkwijze.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Contact

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding

Vragen? 030 744 0055

Onze andere concepten

Lees onze maatregelen