fbpx

Escape Room Experience

De evenementenlocatie waar beleving centraal staat

Escape Room Experience

Escape Rooms vind je door het hele land, in allerlei soorten en maten. Nieuw bij Studio A12: een Escape Room voor groepen tot wel 1.000 personen, een unieke beleving in samenwerking met The Box Company. Ontsnap met jouw team binnen 60 minuten uit een ruimte die gevuld is met raadsels, vraagstukken, codes en sloten. Spannend en goed voor de teamspirit!

In het kort, een beschrijving van een variant voor een gezelschap van 80 – 100 personen.

ENTREE
Het spel begint al bij de entree; opvallende attributen die hints geven om vragen en opdrachten die later in de activiteit terugkomen te kunnen beantwoorden.

START ACTIVITEIT
Wanneer de groep binnen is, gaat de Escape Room Experience van start. Door als een team samen te werken kan de groep de attributen van buiten omzetten in bruikbare informatie. De activiteit gaat vervolgens verder in kleine teams die met elkaar binnen 75 minuten (incl. uitleg en finale spel, ca. 60 min actief) een groot aantal tafelspellen gaan ontrafelen: een houten box met hangslot open krijgen door andere opdrachten op te lossen, een hoeveelheid vragen om een tas (ook met hangslot) te kunnen openen, enzovoort.

FINALE
Twee groepen vinden uiteindelijk een code om aan de finale deel te nemen. De groep die de finale vervolgens weet te voltooien mag zich winnaar van de Espace Room noemen. Escape Room Experience is grotendeels softwarematig gestuurd waardoor ieder team continu gemotiveerd wordt en dus geprikkeld blijft om actief mee te doen!

CUSTOM MADE
Het is per aanvraag mogelijk om het spel (deels) custom made te maken voor een bedrijf. Het is bijvoorbeeld een optie om een aantal vragenkaartjes te maken die over de organisatie gaan. Daarnaast is het ook mogelijk om een of meerdere attributen gerelateerd aan het bedrijf in het spel te verwerken. Beide toevoegingen zijn mogelijk bij groepen vanaf 100 personen.

HIGHLIGHTS VAN HET SPEL
– Enkel met teamwork kan het spel worden gespeeld en maakt men kans om te winnen
– Interactief spel met veel actie en verrassingen
– De combinatie van fun en serieus spel geeft een perfecte balans
– Iedereen blijft spelen tot de laatste minuut
– Er wordt als groep gespeeld, niet als individu
– Volop spelbeleving tot het eind

Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op!

 

Offerte aanvragen  Vragen? 030 744 0055

Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en onze werkwijze.

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij informeren je graag over alle mogelijkheden.

Contact

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding

Vragen? 030 744 0055

Onze andere concepten

Organiseer nu je event met toegangsbewijs