fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

We are the champions! Medewerkersbijeenkomst

Een directeur die de middag als DJ opent en een Escape Room waarin medewerkers worden uitgedaagd om samen te werken; dit alles stond centraal tijdens de medewerkersbijeenkomst voor ABN Amro en Florius in Studio A12.

De geschiedenis van Florius, handelsnaam van ABN AMRO Hypotheken Groep B.V., gaat meer dan zeventig jaar terug en voor het event stond verbinding tussen de vier verschillende afdelingen centraal. De directeur opende als DJ de middag, waarbij favoriete nummers van de 300 medewerkers werden gedraaid in het thema “we are the champions!”. Na een korte kwartaalmeeting, waarin gebruik werd gemaakt van diverse vlogs, werden de vier afdelingen uitgedaagd samen te werken door middel van een Escape Room. In teams van 7 personen moesten de medewerkers binnen 75 minuten een groot aantal tafelspellen ontrafelen. Men vond een hoeveelheid vragen, opdrachten en objecten waarmee ze steeds nieuwe codes en hints konden verdienen. Uiteindelijk namen twee groepen het tijdens de finale tegen elkaar op en wonnen uiteraard een mooie prijs! Afsluitend werd er tijdens het streetfooddiner nagepraat over de middag.

Door intensieve samenwerkingen met alle betrokkenen is er weer een originele medewerkersbijeenkomst neergezet, waarbij wordt teruggekeken op een geslaagd evenement. Dank aan alle gasten voor hun komst!

 

Organiseer nu je event met toegangsbewijs