fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Landelijke Alopecia dag in Studio A12

Alopecia, wie kent het niet? Stel deze vraag willekeurig op straat en je krijgt vaak verbaasde blikken. Nee, nog nooit van gehoord. Toch krijgt zo’n 98% van alle mannen en 40% van alle vrouwen in meer of mindere mate te maken met Alopecia, oftewel haarverlies.
Ondanks deze hoge cijfers rust er een groot taboe op kaalzijn en dan vooral bij vrouwen. Volgens Marion Kremer, voorzitter van de Alopecia Vereniging is het anno 2014 tijd om dat te doorbreken. “We zijn inmiddels gewend aan de kale man, maar de vrouw daarentegen heeft het een stuk lastiger om haarzelf kaal te laten zien.”

Alopecia Vereniging
Sinds 8 maart jl. heeft de vereniging welke wordt gerund door louter vrijwilligers een nieuw bestuurd met vernieuwde inzichten en ideeën. Tijdens de landelijke bijeenkomst welke op zaterdag 17 mei in Studio A12 in Bunnik plaatsvindt, zal zij haar nieuwe gezicht presenteren aan haar leden en iedereen die op enige wijze geïnteresseerd is.

Is een patiëntenvereniging nog van deze tijd? Jazeker!
De vereniging wil af van het stoffige en gesloten imago wat veel patiëntenorganisaties hebben. Tijdens het event in Studio A12 zal groots worden uitgepakt met een zeer divers aanbod van aantrekkelijke en vooral interactieve presentaties, lezingen en workshops voor jong en oud. Tevens is er de mogelijkheid om in gesprek te komen met de bestuursleden en deelnemers.

Meer informatie over het programma, de inschrijfmogelijkheden en/of de vereniging vindt u op de website www.alopecia-vereniging.nl

Organiseer nu je event met toegangsbewijs