fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Verbouwing de Landgoederij

Na een korte, intensieve periode van renovatie zijn vorige week de ruimtes De Tapperij en De Voorkamer van De Landgoederij opgeleverd. Met de verbouwing van deze ruimtes is het interieur van De Landgoederij, sinds de overname in 2013, compleet vernieuwd.
De Landgoederij in Bunnik is sinds begin 2013 in handen van Brothers Horeca Groep (BHG). Na een intensieve verbouwing opende de evenementenlocatie in april 2013 haar deuren. “De enige ruimtes die toen niet verbouwd zijn, zijn De Tapperij en De Voorkamer” vertelt bedrijfsleider Patrick van den Brink.Visie
Architect Hans Kuijten, van Hans Kuijten World of Creation, geeft zijn visie op het project: “Ik wilde, binnen de natuurlijke uitstraling van De Landgoederij, industriële stijlkenmerken en materialen combineren met een huiselijke warme sfeer. Door middel van materiaal- en kleurkeuze willen we teruggrijpen naar de warmte van een gezellige huiskamer, maar de grootsheid en ruimtelijkheid van de zaal behouden”, aldus de architect. Aan de wand van de Tapperij is een bijzonder bourgondisch kunstwerk bevestigd. “Het is een knipoog naar vroeger, maar door de technieken en tijdsgeest van nu heeft het toch een moderne twist”, aldus Kuijten. De Tapperij en De Voorkamer zijn geschikt voor allerlei evenementen: een bruiloft, borrel, diner, receptie, zakelijk evenement of een feestavond, het kan allemaal! Door de eigen ingang, garderobe en bar zijn de mogelijkheden eindeloos.

Hans Kuijten is ook de architect van Studio A12.

De Landgoederij  uitermate geschikt voor uw evenement of als trouwlocatie.

Organiseer nu je event met toegangsbewijs