fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Prokkel Sterrenslag

Op maandag 2 juni deed Studio A12 mee aan Prokkel Sterrenslag! Een Prokkel is een prikkelende ontmoeting tussen iemand met een verstandelijke beperking én iemand zonder.
Dat kan tussen twee mensen zijn, maar ook in een groep. Iedereen kan mee doen en het kan overal plaatsvinden; in buurten, bedrijven, en (zorg)instellingen, met woningcorporaties, met fondsen, bij een speeltuinvereniging of op een (kinder)boerderij.

Als landelijke start van de Prokkelweek werd op maandag 2 juni 2014 samen met Sportservice Nederland een Prokken Sterrenslag georganiseerd. Tijdens deze sportieve activiteit kwamen teams uit het hele land samen in Utrecht. Elk team bestond uit deelnemers met en zonder beperking, ongeacht leeftijd en/of lichamelijke gesteldheid. Zo ontdekte je op een laagdrempelige manier elkaars mogelijkheden en kon je samen de strijd aangaan met andere teams.

Ten Events en Studio A12 vormde tijdens Prokkel Sterrenslag een team samen met Ashley, Jan en Wendel. Van alle activiteiten waren vooral de stormbaan en de bibberspiraal favoriet. Er werd veel gelachen, gesport en gedanst op de muziek van de DJ. “Een middag die we niet snel zullen vergeten” aldus Esther Schwarze.

Organiseer nu je event met toegangsbewijs