fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Het Spijkerbroeken Gala 2019

Vrijdag 1 november vindt het jaarlijkse Spijkerbroeken Gala weer plaats in Studio A12 te Bunnik. Het enige gala waar je gewoon in je spijkerbroek naar toe kunt komen. Samen met alle gasten gaan wij deze avond hét verschil maken voor een kind. Het Spijkerbroeken Gala zet zich namelijk belangeloos in voor goede doelen die gelieerd zijn aan kinderen. Deze editie staat in het teken van “Vrienden van het Spijkerbroeken Gala” en er zullen weer exclusieve en spectaculaire items geveild worden!

Uit de vele inzendingen zijn dit jaar vier goede doelen gekozen door Stichting Spijkerbroeken Gala. Tijdens deze zesde editie staan De KanjerKetting, Stichting Care4BrittleBones, Stichting Terre-Rett Syndroom Fonds en het project Kindertheater van UMC Utrecht centraal. De volledige opbrengst van de veiling gaat naar deze vier doelen.

De items die tijdens het Spijkerbroeken Gala geveild worden, zijn heel spectaculair en divers. Van een trouwerij op Kasteel Cammingha tot een helikoptervlucht en van een reis naar de Porsche fabriek tot een uniek schilderij. Mocht je nog een veilingitem beschikbaar hebben? Meldt deze dan aan bij het Spijkerbroeken Gala team, zij zijn namelijk altijd op zoek naar dat ene speciale item.

Naast de veiling wordt het ook een geweldige avond vol entertainment. Artiesten als Jeroen van der Boom, Wolter Kroes en de Sonny’s inc. Band zullen de avond compleet maken. De presentatie is in handen van Nienke van den Berg en Jeroen Paul Nijmeijer is aanwezig om samen met notaris Madeline Westers de veiling in goede banen te leiden. Daarnaast worden er deze avond tongstrelende gerechten geserveerd die door de chef-koks Richars Boys (Restaurant Zuiver) en Barry van Gelderen (De Landgoederij) bereid worden.

Dat belooft een hele bijzondere en spectaculaire editie te worden! Ook aanwezig zijn? Dat kan door een los ticket of een tafel te kopen via www.spijkerbroekengala.nl.

Samen maken wij het verschil!

Organiseer nu je event met toegangsbewijs