fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Brecheisen Business Boxing 3 december

3 december: de dag van de Grand Finals van Brecheisen Business Boxing. Tijdens deze Grand Finals strijden maar liefst 22 deelnemers om de winst. Het Brecheisen Business Boxing is een concept van Studio A12 in samenwerking met de Nederlandse Boksbond. De ring? Die staat op 3 december in Studio A12.

Samen met de Nederlandse boksbond is het ook dit jaar weer gelukt om een groep enthousiaste deelnemers samen te stellen. Voor dit intensieve traject konden ondernemers, directeuren, CEO’s, CFO’s en managers die niet bang zijn de uitdaging aan te gaan, zich opgeven. Zowel mannen als vrouwen! De deelnemers zijn vanaf september al hard aan het trainen, omdat zij binnen drie maanden klaargestoomd moeten worden voor de Grand Finals. Dat betekent ten minste twee keer per week trainen en volledige commitment! Dat is flink aanpoten, want de deelnemers hebben niet eerder als wedstrijdbokser gebokst.

Na drie denderende uitverkochte edities wordt er achter de schermen hard gewerkt om de vorige edities wederom te overtreffen. Meer business mogelijkheden, nóg harder trainen, meer spektakel en nog meer entertainment. Daar wil je bij zijn! Tickets zijn verkrijgbaar via: https://business-boxing.nl/

Organiseer nu je event met toegangsbewijs