fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

The Great Gatsby event voor The Future Group

Op 7 september werd Studio A12 omgetoverd tot het toneel voor het perfecte Great Gatsby feest. The Future Group, een van de grootste IT organisaties van Nederland, organiseert iedere twee jaar The Future Group & Friends om te vieren dat samen ondernemen een feestje waard is. Dit jaar organiseerden zij dat samen met het productiebedrijf 2 Heart Volcano bij Studio A12.

Studio A12 leent zich als locatie perfect voor feesten en evenementen zoals deze. Met de 4 verschillende sfeerruimtes die multifunctioneel inzetbaar zijn, is er plek voor 150 tot wel 3.000 gasten. Studio A12 heeft alles in huis om van een evenement een echt feest te maken. Naast thematische personeelsfeesten zijn wij ook de perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten.

Dit jaar werd The Future Group & Friends gehuld in een heus Great Gatsby thema. Met complete Gatsby outfits (alle 300 gasten hielden zich aan de dresscode), een casino waar men een gokje kon wagen en een kapper die de gasten een echt Gatsby kapsel gaf. Uiteraard was er ook bijpassende muziek en bijpassend entertainment. Zo was er een Marlin Monroe act, stonden Trijntje Oosterhuis en Marcel Veenendaal (Di-rect) op het podium en werd alles gepresenteerd door Luuk Ikink, beter bekend van RTL Late Night. De avond werd gevuld met een compleet verrassingsprogramma, waarbij niemand van tevoren wist wat er allemaal ging gebeuren. Een geslaagde editie bij Studio A12 dus!

Ook een event organiseren met dit (of een ander) thema? Neem contact met ons op!

Organiseer nu je event met toegangsbewijs