fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Bestel van tevoren bij de Meneer Smakers drive-thru

Wil jij voor het hele team of jouw vriendengroep burgers afhalen bij de Meneer Smakers drive-thru? Bestel ze dan van tevoren!

De foodtruck van de populaire burgerbar uit Utrecht en Arnhem staat op het parkeerterrein van Brothers! Ken jij Meneer Smakers al? Meneer Smakers is de bekendste burgerbar van Utrecht en is inmiddels ook in Arnhem gevestigd. Daarnaast heb je de Smakers familie de afgelopen festivalseizoenen ook op festivals tegen kunnen komen! Meneer Smakers staat bekend om zijn ambachtelijke burgers van eigen gedraaid vlees met de meest verse ingrediënten van het land. Voor the best burgers in town moet je bij Meneer Smakers zijn! Ben jij geen vleeseter? Proef dan de heerlijke vega burger.

Van tevoren bestellen
Vanaf 10 hamburgers kun je jouw bestelling gemakkelijk van tevoren doorgeven. Op die manier kun je een tijdstip aangeven waarop je de burgers wil afhalen. Handig toch? Je kunt jouw bestelling een dag van tevoren tot 18.00 uur doorgeven.

Voor ons drive-thru menu hebben we de lekkerste Meneer Smakers burgers geselecteerd! Geniet van een runderburger, kipburger of vega burger. Uiteraard kun je ook genieten van de huisgemaakte Meneer Smakers frietjes en een lekker drankje. Iedere donderdag tot en met zondag van 16.00 tot 20.00 is de Meneer Smakers drive-thru geopend! Onze drive-thru werkt net zoals iedere andere drive-thru: je kunt veilig in de auto blijven zitten.

Bestel jouw burgers hier.

Wil je met het hele team of bedrijf langskomen buiten onze reguliere openingstijden? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Organiseer nu je event met toegangsbewijs