fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Brothers Burger Experience Drive Thru

Dansen in je favoriete club of uiteten in je lievelingsrestaurant zit er op dit moment helaas niet in. Daarom hebben Meneer Smakers en Brothers haar handen ineen geslagen en dat heeft geresulteert in de Brothers Burger Experience Drive Thru.

Het idee is niet helemaal nieuw voor Brothers. Afgelopen zomer vond je namelijk al een outdoor burger drive-through op het parkeerterrein van Studio A12. Dat bleek zo’n succes, dat er deze keer nog meer uit de kast wordt getrokken. De drive thru is deze keer niet buiten, maar in Studio A12 zelf. Met een hele hoop discolichten en feestende dj’s die zorgen voor knallende muziek.

Foute hits en smakelijke burgers

Elke donderdag tot en met zondag is de experience open. Je rijdt dan met je auto het terrein van Studio A12 op, waar je digitaal je bestelling doorgeeft via een QR-code. Vervolgens rijd je Studio A12 binnen, waar dj’s feestende muziek draaien. Vervolgens haal je jouw bestelling op en kun je deze thuis opeten.

Openingstijden

De drive-thru aan de Schoudermantel 52 in Bunnik is elke donderdag tot en met zondag van 16.00 tot 20.00 uur open.

Klik hier voor meer informatie.

Wil je met het hele team of bedrijf langskomen buiten onze reguliere openingstijden? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Organiseer nu je event met toegangsbewijs