fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Virtuele rondleiding door Studio A12

Studio A12 heeft op 1 juni haar deuren weer geopend en we zijn blij dat we weer volop aan de slag kunnen. Onze salescollega Jairzinho geeft je graag een virtuele rondleiding, zodat jij ook vanaf je eigen bank een kijkje kunt nemen op onze evenementenlocatie!

In de afgelopen weken is er door ons team hard gewerkt om de locatie klaar te maken voor de opening. Onze ruimtes bieden stuk voor stuk mogelijkheden voor jouw event, natuurlijk volledig volgens de richtlijnen van het RIVM en met 1,5 meter afstand. Vooralsnog zijn daarom groepen tot 30 personen van harte welkom. Wat dacht je van een workshop, welcome back-borrel of besloten evenement? Jairzinho laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is bij Studio A12.

Uiteraard is het ook al mogelijk om na te denken en informatie aan te vragen voor grotere zakelijke evenementen zoals een zakelijke bijeenkomst, bedrijfsfeest, productpresentatie of congres. Zo ben je goed voorbereid voor als er wel weer evenementen mogen plaatsvinden. Ons team helpt je graag en geeft je graag een rondleiding, op gepaste afstand.

Wil je meer weten over het organiseren van een 1,5 meter-event? Wij geven antwoorden op alle veelgestelde vragen!

Organiseer nu je event met toegangsbewijs