fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

#helpdehoreca

Sinds 15 maart zijn alle horecagelegenheden door de aanvullende maatregelen van de overheid gesloten. Geen makkelijke beslissing, maar wel een hele belangrijke om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Wij staan uiteraard achter deze beslissing. De gezondheid en veiligheid van onze gasten en werknemers staat op nummer één. Helaas heeft dit wel grote, ingrijpende gevolgen voor de horecabranche. Met de landelijke campagne #helpdehoreca kun je ons een hart onder de riem steken.

Onze inkomsten blijven uit, maar de kosten lopen wel door. Wil je ons steunen door een Studio A12 cadeaubon te kopen? Enorm bedankt. Bestel de Studio A12 cadeaubon nu en wij verhogen het aankoopbedrag met 10%! De cadeaubon is te verzilveren voor allerlei soorten evenementen bij Studio A12. Bijvoorbeeld voor bijeenkomsten, een spetterend bedrijfsfeest of een beurs. De cadeaubon is gemakkelijk online te bestellen en binnen een paar klikken ontvang je de bon in je mailbox of twee dagen later op de deurmat.

Bestel hier de Studio A12 cadeaubon

Houd onze website en social media in de gaten voor de laatste ontwikkelingen. We hopen iedereen weer snel te kunnen verwelkomen bij Studio A12!

Organiseer nu je event met toegangsbewijs