fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Een goed personeelsfeest organiseren loont!

“Over het algemeen zijn er drie redenen waarom iemand ergens werkt. Salaris, uitdaging en plezier. Dat laatste is heel belangrijk. Als de sfeer in een bedrijf goed is, blijven mensen langer bij je organisatie werken.” Legt bedrijfsevenementorganisator Erik Kroon uit. Besparen op een personeelsfeest kan duur uitpakken, want nieuw personeel werven en inwerken kost veel geld stelt Nu.nl.

Bedrijven waarbij het financieel minder goed gaat, zijn geneigd om als eerste een personeelsfeest of uitje te schrappen. Dat kunnen ze dus beter niet doen volgens Nu.nl én Studio A12. Een fantastisch bedrijfsfeest of personeelsuitje is niet alleen goed voor het teamgevoel, maar het motiveert werknemers ook om in de toekomst net zo hard te blijven werken. Daarnaast zorgt een uitje voor een betere sfeer binnen het bedrijf en een betere band tussen collega’s. Samen herinneringen maken versterkt de onderlinge band en als mensen een band hebben, zijn ze bereid net iets harder te lopen voor elkaar. Dat een personeelsfeest voor herinneringen en een gezellige sfeer zorgt, beamen wij. Na een evenement krijgen wij vaak leuke reacties van werknemers en het plezier spat van de foto’s af waarbij collega’s elkaar lachend omhelzen.

Studio A12 is dé perfecte evenementenlocatie om herinneringen te maken en het teamgevoel te versterken door middel van een personeelsfeest. Wij organiseren al meer dan 22 jaar spraakmakende evenementen. Met vier verschillende sfeerruimtes waarin we tot wel 3.000 gasten kunnen verwelkomen is ieder feest een succes! Onze locatie is daarnaast ook erg centraal gelegen: direct langs de A12 op 5 km afstand van Utrecht. Studio A12 is dus goed bereikbaar en beschikt daarnaast over 12.000 bewaakte en op eigen terrein gelegen, gratis parkeerplaatsen.

Studio A12 is dé partner voor organisaties die een onvergetelijk evenement willen organiseren. Van een personeelsfeest, een zakelijk evenement tot een chique galadiner; alles is mogelijk met en in Studio A12! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Organiseer nu je event met toegangsbewijs