fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

De belangrijkste redenen om een personeelsfeest te organiseren

2020 staat voor de deur. 2019 telt nog maar een paar weken en dan is het alweer tijd om met elkaar te proosten op het nieuwe jaar. Is 2020 het jubileumjaar van jouw organisatie of wil je met jouw organisatie een spetterend feest geven waar jouw collega’s nog het hele jaar over zullen napraten? Studio A12 helpt je hier graag bij! Er zijn zoveel redenen om een personeelsfeest bij evenementenlocatie Studio A12 in Bunnik (Utrecht) te organiseren. Wij geven je er alvast drie!

Vier het succes

Iedere keer als je het succes van prestaties viert, zoals tijdens een personeelsfeest wordt gedaan, wordt er endorfine in de hersenen aangemaakt. Doe je dit regelmatig, dan train je het brein zodat het weet dat succes een beloning waard is, waardoor je er meer van wil en hard blijft werken. Een personeelsfeest is dus niet alleen heel gezellig, maar ook heel effectief!

Teambuilding

Hoe beter de band tussen collega’s is, hoe beter de samenwerking verloopt. Een personeelsfeest of bedrijfsuitje is perfect om deze band te versterken. Op een personeelsfeest of -uitje is er namelijk de mogelijkheid voor teambuilding en je collega’s op een andere manier te leren kennen.

Plezier

Omdat je je personeel graag wil behouden, is het belangrijk dat jouw werknemers regelmatig plezier hebben. Plezier is naast salaris en uitdaging de belangrijkste reden voor iemand om ergens te (blijven) werken. Een personeelsfeest of evenement is natuurlijk dé beste uiting van plezier. Mensen hebben het gezellig met elkaar en kunnen samen plezier maken. Studio A12 biedt allerlei verschillende type evenementen aan waarbij plezier gegarandeerd is!

Studio A12 is dé locatie om in 2020 jouw spetterende evenement te organiseren. Naast de uitstekende ligging, direct langs de A12 en op 5 km afstand van Utrecht, is er plek voor maar liefst 3.000 mensen. Een kleiner evenement organiseren is bij Studio A12 ook geen probleem. Met vier sfeerruimtes is er voor ieder evenement een passende ruimte. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij helpen u graag om van uw evenement of feest een succes te maken!

Organiseer nu je event met toegangscontrole