Kerstfeest

De meest feestelijke afsluiting van 2019

Een onvergetelijk kerstfeest voor medewerkers en relaties

Geef een spectaculair kerstfeest, een kerstbal of een sensationele kerstborrel waar relaties of medewerkers nog lang over na zullen praten. Studio A12 is een unieke evenementenlocatie met 4 verschillende sfeerruimtes, waarin we tot wel 3.000 gasten kunnen verwelkomen voor een kerstevenement. Uitstekend gelegen direct langs de A12, op 5 km. afstand van Utrecht. Goed bereikbaar en met 1.200 bewaakte en op eigen terrein gelegen, gratis parkeerplaatsen.

Studio A12 organiseert al ruim 22 jaar spraakmakende evenementen en brengt flexibiliteit tot leven. Studio A12 is dé partner voor organisaties die een onvergetelijk (kerst)evenement willen organiseren. Van bedrijfsfeest, of zakelijk evenement zoals een productpresentatie tot een dinnershow of galadiner. Alles is mogelijk met en in Studio A12.

Offerte aanvragen  Vragen? 030 744 0055

Zo kan jullie kerstfeest eruit komen te zien

Stel je eens voor (met kerstmuziek in gedachten…) Studio A12 in Utrecht is stijlvol aangekleed in kerstsfeer. Bij de entree worden de gasten muzikaal ontvangen door charmante Christmas Girls in (ja, in!) grote doorzichtige kerstballen. De met grote en kleine kerstballen versierde ruimte is warm en gezellig. Bij diverse kerststalletjes is glühwein, warme chocolade en snert verkrijgbaar.

Onze Christmas Candygirl loopt rond en deelt zuurstokjes en chocolade kerstballen uit. De bars zijn geopend en in overleg worden passende hapjes of een kerstdiner geserveerd. Terwijl de band of DJ de toon zet, verzamelt onze Christmas Wish Girl de wensen van de gasten voor zichzelf, een collega of een dierbare. In de daarvoor bestemde wensboom worden de wensen, geplaatst in doorzichtige kerstballen, opgehangen.

De muzikale invulling geschiedt uiteraard op basis van overleg. Daarnaast kan jullie kerstfeest of eindejaarsfeest vanzelfsprekend worden uitgebreid met een openingsshow op maat, een Christmas Photobooth of een heuse Christmas Quizz al dan niet onder leiding van de fameuze DJ’s Wipneus en Pim.

Tip! Nodig relaties of medewerkers op originele wijze uit via een wens(kerst)bal waarin iedereen zijn ultieme wens kan beschrijven. Kies op de avond of achteraf één of meerdere wensen uit die je in vervulling laat gaan.

Neem voor alle mogelijkheden voor een personeels- of bedrijfsfeest in kerstsfeer contact met ons op!

Deze organisaties organiseerden een evenement in Studio A12

Waarom Studio A12?

Ervaren

Al ruim 22 jaar organiseert Studio A12 evenementen en feesten van 150 tot 3.000 personen.

Beleving

De beleving creëren die past bij een evenement; dat is wat het team van Studio A12 nastreeft.

Flexibel

Wij denken graag met je mee en willen voor onze opdrachtgevers het beste. De locatie is flexibel in te zetten met 4 verschillende sfeerruimtes. Of je nu 150 gasten of 3.000 gasten verwacht; wij hebben de perfecte ruimte voor het evenement.

Gratis parkeren

Het parkeerterrein heeft een capaciteit van 1.200 auto’s en is gratis te gebruiken. Indien gewenst, zorgen wij voor parkeerwacht.

Gouden Green Key

Studio A12 is in het bezit van de ‘Golden Green Key’, hét internationale keurmerk voor vergader- en congreslocaties die serieuze invulling geven aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo schenken we onder andere Fairtrade koffie, gebruiken we steeds meer LED verlichting en wordt er milieuverantwoord schoongemaakt. Ook zijn er diverse voorzieningen getroffen voor gescheiden afvalinzameling en verloopt al ons transport via Valet Express. Dit bedrijf werkt met mensen met een lichamelijke beperking.

Gastvrij team

Dagelijks staat er een team vakmensen voor je klaar om van een evenement een groot succes te maken. Met professionaliteit, creativiteit en enthousiasme gaan we voor jullie aan het werk. Kom gerust langs, de koffie staat klaar!


Plan een locatiebezoek

Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12. Je vindt Studio A12 op de Schoudermantel 52 in Bunnik.

Telefoon: +31 (0)30 744 00 55
Email: info@studioa12.nl


Maak een afspraak

Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren door alle mogelijkheden voor een kerstfeest!


Bekijk onze studio's

Studio A12 heeft de perfecte ruimte voor het evenement. Onze zalen zijn multifunctioneel inzetbaar, door alle ruimtes met elkaar te combineren ontstaat er een maximum capaciteit van 3.000 gasten voor een kerstborrel of eindejaarsevenement.

Meer informatie over het organiseren van een evenement in Studio A12?

Voor meer informatie over het organiseren van een event in Studio A12 (Utrecht) kun je altijd contact opnemen via +31 (0)30 744 00 55 of via het onderstaande contactformulier.

Jairzinho Litaay
Salesmanager Studio A12

Wil je meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met mij op.

Contact

Wil je meer weten over onze mogelijkheden, concepten of wil je zelf een event organiseren? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat je verrassen en inspireren!

Vrijblijvende rondleiding

Vragen? 030 744 0055

Lees onze maatregelen