Duurzaam

en verantwoord ondernemen

Verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is één van de belangrijkste, al de niet belangrijkste, pijlers van Studio A12. Daardoor werken wij continu aan het verminderen van de milieubelasting van ons bedrijf en willen wij voldoen aan diverse afspraken op het gebied van MVO.

De afspraken die wij hebben gemaakt lees je terug in onze MVO-verklaring.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons team: info@studioa12.nl of 030 – 744 00 55.

Green Key

Studio A12 is in het bezit van de ‘Golden Green Key’, hét internationale keurmerk voor vergader- en congreslocaties die serieuze invulling geven aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo schenken we onder andere Fairtrade koffie, gebruiken we steeds meer LED verlichting en wordt er milieuverantwoord schoongemaakt. Ook zijn er diverse voorzieningen getroffen voor gescheiden afvalinzameling en verloopt al ons transport via Valet Express. Dit bedrijf werkt met mensen met een lichamelijke beperking.

Dispensatie
Studio A12 streeft ernaar om de gehele locatie te voorzien van LED verlichting. Op dit moment wordt voor een klein deel van de verlichting nog geen gebruik gemaakt van LED lampen. Hierdoor heeft Studio A12 dispensatie ontvangen. Wij streven ernaar om de gehele locatie op korte termijn te voorzien van LED verlichting.

Lees onze maatregelen