Evenement-
organisatie

Ruim 21 jaar ervaring

Het organiseren van spraakmakende evenementen in Studio A12 in Utrecht

Studio A12 is een unieke evenementenlocatie met 4 verschillende sfeerruimtes, waarin we tot wel 3.000 gasten kunnen verwelkomen. Uitstekend gelegen direct langs de A12, op 5 km. afstand van Utrecht. Goed bereikbaar en met 1.200 bewaakte en op eigen terrein gelegen, gratis parkeerplaatsen.

Studio A12 organiseert al ruim 21 jaar spraakmakende evenementen en brengt flexibiliteit tot leven. Studio A12 is dé partner voor bedrijven en evenementenbureaus. Voor het perfecte bedrijfsfeest, een dinnershow of galadiner. Of voor een succesvol zakelijk event als jullie bedrijfsdag, productpresentatie, congres of beurs. Van het leveren van een lege studio tot aan het volledig uit handen nemen van perfect georganiseerde events. Alles is mogelijk met en in Studio A12.

 
 

Onderdeel van BHG

Als tweede generatie oprichters van een horecazaak ervaren de broers Rob en Marco Peek nog iedere dag passie voor het organiseren en faciliteren van events. ‘Het ontvangen en entertainen van gasten is ons door onze ouders met de paplepel ingegoten’ aldus Rob. De rode draad in Studio A12 is beleving en comfort. Marco: ’Een event wordt pas succesvol wanneer onze gasten zich op hun gemak voelen en wij het de organiserende klant zo makkelijk mogelijk maken.’

Kijk voor een overzicht van alle locaties op www.bhg.nl.

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Waarom Studio A12?

Dé evenementenlocatie in Utrecht voor elk type event

Offerte op maat

Diverse, door ons ontwikkelde concepten, zijn ‘ready to use’. Daarnaast helpen we ook graag met het uitdenken van een nieuw totaalconcept op basis van jouw wensen. Uiteraard in nauwe samenwerking met onze stylistes, cateraar en technische leverancier. Wij voeren specifieke wensen tot in de kleinste details uit, rekening houdend met het beschikbare budget en de groepsgrootte. Vraag een offerte aan >>>

Oneindige mogelijkheden

Beleving creëren bij het event; dat is ons doel! Met oneindige mogelijkheden in de vorm van decor, food & beverage, licht, geluid en entertainment scheppen wij voor alle evenementen de juiste sfeer.

Multifunctioneel en breed inzetbaar

Diversiteit is één van onze grootste krachten. Van black box tot aangeklede ruimtes; Studio A12 is multifunctioneel en breed inzetbaar voor zakelijke evenementen en feesten voor gezelschappen van 150 tot 3.000 personen.

Vrijheid in keuze leveranciers

Wij denken graag met je mee en wij willen voor onze opdrachtgevers het beste. Dit betekent dat wij je niet binden aan vaste leveranciers. Bij ons heb je vrijheid in keuze voor cateraar, techniek en andere leveranciers. Een combinatie tussen een indoor en outdoor evenement? Alles is mogelijk bij Studio A12!

Niet gebonden aan leveranciers

Wij denken mee en willen voor onze opdrachtgevers het beste van het beste. Dit betekent dat wij je niet binden aan vaste leveranciers. Wij bieden de mogelijkheid om zelf een cateraar, technicus of andere leverancier in te schakelen.

Service op maat

Naast de ‘ready to use’ concepten is Studio A12 gespecialiseerd in maatwerk. Wij voeren specifieke wensen tot in de kleinste details uit. Hierbij houden wij rekening met het beschikbare budget en de groepsgrootte.

Wij adviseren je graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Studio A12? Je bent van harte welkom om onze locatie te komen bekijken. Tijdens een locatiebezoek krijg je een goede indruk van de sfeer en werkwijze van Studio A12. Afhankelijk van het evenement, kunnen we van gedachten wisselen over doelstellingen, wensen en ideeën. Bel gerust, de koffie staat klaar!

Gevestigd in Midden-Nederland

Onze evenementenlocatie in Utrecht is uitstekend bereikbaar. Gevestigd in Midden-Nederland op vijf kilometer van Utrecht, direct gelegen aan de A12. Op vijf minuten afstand van station Bunnik én met een parkeerterrein voor 1.200 auto’s!

20 jaar ervaring in evenementen

Al twintig jaar realiseren wij in onze evenementenlocatie in Utrecht spraakmakende evenementen, personeelsfeesten en congressen. Aandacht voor de opdrachtgever en beleving tijdens het event staan altijd centraal!