fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Surf back to the eighties!

Voor Surf, een ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek in Nederland, heeft Studio A12 op 12 mei jongstleden een mooi personeelsfeest mogen organiseren. Het thema van de feestavond was: The 80s party!

De hele avond stond in het teken van de jaren tachtig en dit was terug te zien in het decor, eten en het entertainment. Discobollen, fluorescerende zuurstokken en arkade kasten (kent  u ze nog??) met 80s spellen als Pacman sierden de locatie. Gasten konden hun outfit compleet maken bij de gadgetstand. Fluorescerende zonnebrillen, zweetbandjes, nethandschoentjes, glitterhoedjes, oorbellen, boa’s, pruiken; niks was te gek! Salesmanager Sabine van Dam vertelt over het evenement: ‘’Voor de medewerkers van Surf werd er een hilarische pubquiz georganiseerd waarbij ze in teams tegen elkaar konden strijden, uiteraard inclusief een speciale SURF- ronde. De Booming Piano’s brachten iedereen in de feeststemming met een spectaculaire pianoshow en een DJ zorgde met een Top 30 van 80s muziek voor een knallende afsluiting. In de feestzaal (Studio 3) waren verschillende streetfoodbuffetten aanwezig waar gasten voorzien werden van een smakelijke foodinvulling; pasta’s, salades en meer; voor ieder wat wils!’’.

”De organisatie heeft ons aangenaam verrast met een voorstel compleet in de stijl van ons thema. Er is meegedacht over de decoratie, catering, entertainment maar ook over het budget. We wilden een locatie die echt feest uitstraalde. Dat is meteen het gevoel dat je ook krijgt bij binnenkomst. De decoratie en aanpassingen die de locatie had gedaan pasten ook perfect bij ons jaren 80 thema. Tijdens de avond zelf hadden we een partymanager die met ons meedacht. Geruisloos werd er omgebouwd en bijgestuurd waar nodig. Als we verzoeken deden werden deze adequaat opgepakt. Kortom zowel de weg er naartoe als de avond zelf zijn zeer goed begeleid door StudioA12. Mede dankzij hen was dit een fantastisch feest!”- Terry Veldkamp, Surf

Organiseer nu je event met toegangsbewijs