fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Samenwerking Studio A12 en The Story Club

Lang leve live muziek
Generaties lang was live muziek en uitgaan onlosmakelijk verbonden. Sinds de opmars van met name de Nederlandse top DJ’s kiezen de meeste organisatoren van feesten met DJ’s. Dit omdat er vraag naar was maar ook vaak gewoon uit kostenbesparing. Een liveband met alle benodigde techniek is nu eenmaal veel duurder. Hierdoor verdwijnen veel Nederlandse toptalenten na een succesvolle deelname aan een talentenshow op TV letterlijk weer uit beeld en leven conservatoriumopgeleide muzikanten, vol passie voor muziek, een bestaan waarbij zij zich met bijbaantjes op de been moeten houden. Eventorganizer en producent Jack de Zeeuw heeft de handschoen opgepakt. In zijn ruim 25 jarige loopbaan als organisator van bedrijfsevenementen heeft hij vele van deze talenten begeleidt en zien excelleren. Met The Story Club band en de vele talenten die Nederland kent biedt The Story Club, “geïnspireerd door o.a. Marcus Miller, Stevie Wonder, Jamiroquai, D’Angelo, Prince en hedendaagse topartiesten”; bezoekers van de The Story Club Clubnight een topavond vol muziek, dans en heerlijke drankjes in een stijlvolle ambiance”. Voor 25 plussers die zich te oud voelen voor het huidige aanbod aan uitgaansgelegenheden of niet (meer) thuis voelen bij de georganiseerde dance events is dit dè gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te dansen in een stijlvolle ambiance op live soul-,funk- en hedendaagse popmuziek; aldus Jack de Zeeuw.

 Een funky uitgaansavond voor 25 plussers
Vanaf oktober 2015 heeft Amsterdam al kennis kunnen maken met de Story Club Clubnights. Funky clubavonden met live muziek van de Story Club band en de meest swingende artiesten van dit moment. De eerste drie succesvolle clubavonden werden gehouden in The College Hotel Amsterdam, de Heineken Experience en de W Lounge van het W Hotel Amsterdam. Creatief, dynamisch, divers, toegankelijk en hoge kwaliteit zijn de kenmerken van The Story Club Clubnights. Vanaf mei 2018 start The Story Club een clubnight tour door heel Nederland en België. Dansfeesten in een sfeervolle ambiance op bijzondere locaties. De clubtour start op zaterdag 12 mei in Studio A12 Utrecht (Bunnik). De The Story Club clubtour wordt vervolgd met een Special Edition in de Paddock Club op Circuit Zandvoort en clubnights in Amsterdam en Rotterdam. Deze zomer worden er in Zandvoort ook nog enkele Beach Editions in Zandvoort geprogrammeerd. Voor 2018 zijn er 4 avonden in Studio A12 plus een X-Mas Edition geprogrammeerd. Tijdens al deze avonden zijn er 3 sets van de 8-mans The Story Club band. “Met drie blazers, anders is het geen band”; zegt Jack de Zeeuw. Spraakmakende zangers en zangeressen zullen acte de préséance geven. Voor, tussen en na de liveset draaien verschillende DJ’s (jawel, die doen nog wel mee) zeer dansbare muziek in stijl van de avond. De dresscode voor de clubnights is Casual Chic. “Kortom een bijzonder sfeervolle avond met live muziek, DJ’s, bier & cocktails en veel meer”.

The Story Club Clubnights Studio A12 Bunnik
Studio A12 presenteert op zaterdag 12 mei de eerste editie van The Story Club Clubnight. Om 21.00 uur gaan de deuren voor bezoekers open. Deze coproductie van de BHG en producent KEK Events belooft een clubavond te worden om naar uit te kijken! Zaterdag 12 mei treden o.a. MC host en ras entertainer Andy “Stewlocks” Ninvalle (o.a. bekend van zijn tour met Candy Dulfer), Jared Grant (halve finalist The Voice of Holland), Meike van der Veer (één van de finalisten van de allereerste The Voice Of Holland), Kimberly Gibbs en Jordan Roy (o.a. bekend van popgroep Adlicious) op in Studio A12. De multi getalenteerde Piero Bianculli is bandleider van The Story Club Band. Hij is de winnaar van de European Jazz Award Rome 2010. Het bijzondere van The Story Club avonden is dat de artiesten en muzikanten het fantastisch vinden om in een intieme setting te spelen en de interactie met het publiek te voelen. Dat zullen de bezoekers ook zeker merken tijdens de live music clubavonden die tot 02.00 uur zullen duren.

Organiseer nu je event met toegangsbewijs