fbpx

Spijkerbroekengala

Spijkerbroekengala voor het goede doel

Vrijdag 3 november wordt het “Spijkerbroekengala” voor de vierde keer georganiseerd in Studio A12. Het Spijkerbroekengala is een initiatief van gedreven ondernemers. Dit jaar worden maar liefst 4 goede doelen ondersteund; Stichting Terre – Rett Syndroom FondsStichting HeartbeatOnky Donky en Stichting Zeldzame Ziekten Fonds.

Het enige gala waar je lekker jezelf kunt zijn (in jeans) en waar dansen op de tafels gewaardeerd wordt. Dit keer is het thema: Friday Night Fever edition met o.a. spetterend entertainment van diverse artiesen en wederom culinaire verwennerijen door chef kok Karl van Baggem. Kortom: een avond genieten in je spijkerbroek en ook nog “goed doen” waarmee je voor heel veel kinderen het verschil kunt maken.

Benieuwd naar de motivatie van ons teamlid Spijkerbroeken gala Marco Peek? Lees hieronder zijn toelichting ten aanzien van zijn betrokkenheid bij het Spijkerbroekengala:

‘Ik vind het fantastisch om met dit mooie team van inspirerende mensen een gala te mogen organiseren voor kinderen waar wij het verschil kunnen maken.

Het is ieder jaar weer een feest om samen weer iets neer te zetten waar de weken na het gala vaak nog over wordt gesproken met als uiteindelijk doel een mooi bedrag bestemd voor kinderen.

Ik hoop dat ik nog jaren betrokken mag zijn bij deze mooie stichting.

Met vriendelijke groet,
Marco

Wilt u een prachtige avond beleven met uw bedrijf, relaties of vrienden én de goede doelen steunen? Boek dan een tafel! Kijk voor meer informatie op www.spijkerbroekengala.nl

 

Organiseer nu je event met toegangsbewijs