fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Restyling Studio 3 en entree

De verf is nog nat en de styliste legt nog de laatste hand aan de inrichting, maar we willen het toch vast delen: zowel de entree (binnen) van Studio A12 als Studio 3 zijn gerestyled!

Studio 3 is de ruimte die wordt gekenmerkt door de enorme LED wall. Waar de sfeer voorheen meer ‘nachtclub’ was, is het nu stoer en industrieel. Het donkerpaars is vervangen door grijs-taupe en de klassieke kroonluchters hebben plaatsgemaakt voor stoere industriële lampen. Studio 3 heeft een groot balkon (165 m2), een projectiewand van 4 x 3 meter, vier bars, podium van 6 x 2 meter en beschikt over complete licht,- en geluidsset. Een perfecte ruimte voor een personeelsfeest, productpresentatie of netwerkevent tot 1.000 personen.

De entree is speciaal voor de zakelijke evenementen voorzien van een nieuwe ontvangstbalie; perfect voor registratie en ontvangst. Ook de achterliggende foyer is geschilderd. Uw gasten maken een grandioze entree!

Wij zijn trots op onze evenementenlocatie! Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Bel gerust (030-7440055) voor een afspraak, wij zetten de koffie voor u klaar!

Organiseer nu je event met toegangsbewijs