fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Recordopbrengst op Spijkerbroekengala 2018

Afgelopen vrijdag 2 november vond de vijfde editie plaats van het enige gala in jeans. Meer dan 400 gasten kwamen in spijkeroutfit naar Studio A12 in Bunnik om het gala met thema ‘Proud to be Dutch’ bij te wonen en samen het verschil te maken voor een kind. Het was een waanzinnig geslaagde avond met een record opbrengst van 145.000 euro.

Esther Herber las vijf jaar geleden in de krant dat met name de kleinere goede doelen, die zich inzetten voor kinderen, financieel best wel wat hulp konden gebruiken. Binnen no time werd een bestuur van gedreven ondernemers geformeerd en werd het gala geboren. Dit jaar werden uit de vele inzendingen vier goede doelen door Stichting Spijkerbroekengala uitgekozen: Stichting Groot Hart, Stichting Terre – Rett Syndroom Fonds, Villa Pardoes en de Stichting Mag ik dan bij Jou.

Studio A12 – Aftermovie Spijkerbroekengala 2018

Waarom in spijkerbroek naar een gala? Nou, omdat het makkelijk is voor de genodigden en omdat het geld dan besteed kan worden aan een ticket dat geheel ten goede komt aan de goede doelen of besteed kan worden aan één van de ludieke veilingitems, op vrijdag geveild. Het dak ging eraf met diverse artiesten en entertainment, waaronder Tino Martin, Samantha Steenwijk, Nienke van den Berg, Michael Oomen, Ingrid Simons, Fabienne Noorlander, Female Fusion, DJ Willow en de culinaire Hollandse verwennerijen van Chef koks Richard Boys en Barry van Gelderen en hun crew.

Hans-Martijn Ostendorp, directeur betaald voetbal van de Graafschap en voormalig burgemeester van Bunnik, veilde de ludieke en unieke veilingstukken op geheel eigen wijze. Hij bracht de biedingen tot ongekende hoogte. Notaris Madeline Westers stond hem bij. Het was een geslaagde avond met een geweldige uitkomst van 145.000 euro.

Organiseer nu je event met toegangsbewijs