fbpx

Nieuws

Het laatste nieuws van Studio A12

Opdrachtgever aan het woord

Op zaterdag 10 maart vond het finale feest van de ‘Supermarkt van het Jaar’ verkiezing plaats. Organisator Vakmedianet ging hiervoor een samenwerking met Studio A12 aan. Het evenement, met 1.700 gasten in de leeftijdscategorie 16 tot en met 60 jaar, werd gehouden in het Studio Café en Studio 1. Het programma van de avond startte om 19:00 met het ontvangst, waarna de uitreiking plaats vond met aansluitend het feest tot 23:30.

Wij spraken naderhand met Linda Nijenhuis van Vakmedianet voor de evaluatie.

“De samenwerking in het voortraject hebben wij als erg positief ervaren. De contactpersonen zijn goed bereikbaar en mailen snel terug, daarnaast heeft het personeel veel kennis over de locatie. Voor het evenement zelf was het voor ons belangrijk dat de locatie een centrale ligging in het land zou hebben met daarbij gratis parkeergelegenheid. Betreft de locatie zelf was het fijn dat de feestzaal, Studio 1, door de vierkante vorm en het balkon een intieme sfeer heeft. Naast de feestzaal was er ook behoefte aan een rustige ruimte, hiervoor was Studio Café geschikt. Door de doorloop vanuit het balkon in Studio 1 naar het Studio Café voelde beide ruimtes met elkaar verbonden.

Tijdens de uitvoering van het evenement was het erg fijn om met het team beveiligers samen te werken. Omdat het evenement een feestavond, maar wel een zakelijk evenement betrof, moesten de bezoekers zowel gecontroleerd en gecorrigeerd doch klantvriendelijk en gastvrij benaderd worden. De beveiligers deden dit absoluut professioneel en netjes. Het was duidelijk merkbaar dat het horecapersoneel en de eventmanagers veel plezier in hun werk hadden. De samenwerking met de eventmanagers voelde écht als een team, gezamenlijk moet je het evenement neerzetten en dat voelde ook zo.

Voor een volgend evenement zouden wij absoluut met Studio A12 een samenwerking aangaan, mits de locatie past bij de doelgroep en het type evenement. De locatie is heel geschikt voor personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. De entree, de foyer en toiletten zijn zeer geschikt voor een (openbaar) evenement, om meer zakelijke evenementen te trekken, is dit nog een punt van aandacht.”

Bekijk hier de aftermovie van het event:

Organiseer nu je event met toegangsbewijs